Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Milyen személyes...

Kismamák! Milyen személyes ajándéknak örülnétek a legjobban?

Figyelt kérdés

Sógornőm babát vár és jön a szülinapja. Ötleteket gyűjtök, hogy mivel lepjem meg. Olyat akarok, ami kapcsolódik a babához, de mégis neki szól.

Nekem is van egy babám, tehát voltam már terhes és azt tapasztaltam, hogy általam ajándékozták meg mindig a babámat. Szóval szülinapra, karácsonyra nem én kaptam, hanem a pocaklakóm. Vagy kaptam 30 hetesen habfürdőt, amit elég sokára tudtam kipróbálni.

Kíváncsi vagyok, hogy Ti minek örülnétek jelenleg a legjobban? És hány hetesek vagytok? Sógornőm 11 hetes.

Magazin előfizetésre gondoltam: Kismama, Baba, Babainfó magazin. Ti örülnétek neki? Ha igen, melyiknek?

2012. jún. 2. 14:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Babanapló??
2012. jún. 2. 14:24
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

lehet gyerekes vagyok de nekem rosszul esett kicsit mikor pl szulinapomra (akkor voltam 9 hetes) kis zoknikat illetve babacsengot kaptam(nem tudom mi a pontos neve, egy nyaklanc amit a baba majd hall a pocakban es allitolag megnyugtatja, illetve szuletes utan is felismeri) mindezt anyosomektol.

valahogy ugy ereztem hogy oke akkor en mar nem vagyok fontos csak az unoka mert vegulis ezeket nem en kaptam. lehet erzekenyebb vagyok es azert esett rosszul. :)

bar lehet egy babamagazinnak orultem volna.

2012. jún. 2. 14:29
 3/17 anonim ***** válasza:

A magazin előfizetés jó ötlet szerintem, ha úgy ismered hogy szívesen olvas ilyeneket.

Én babanaplót inkább nem ajándékoznék, mert lehet hogy az már van neki, vagy másoktól is azt kap majd, meg azzal én úgy vagyok, hogy túl személyes dolog és nem szeretnék olyan könyvbe irkálni a kisbabámról (ami örök emlék marad) ami esetleg nem tetszik. Én saját magamnak vettem meg sok keresgélés után a nekem tetsző babanaplót.

Szerintem amúgy vehetsz neki olyan ajándékot is, ami nem kapcsolódik a babához. Mivel sokan úgyis babás cuccokat fognak adni neki, lehet hogy örülne, ha legalább valaki "hétköznapi" ajándékkal lepné meg, pl. egy jó könyvvel, vagy ilyesmi. Én örültem, amikor olyan ajándékot kaptam, ami nem kapcsolódik a babához, mert kezdtem úgy érezni, hogy már nem is önálló lényként tekintenek rám, egyenlő vagyok a babával :) Ami persze aranyosan hangzik, de nem így van, kell egy kis személyes tér.

28/N (egyéves kisfiú anyukája)

2012. jún. 2. 14:34
 4/17 anonim ***** válasza:
52%
Egy köntös? Egy kismama hálóing? Egy papucs? Egy neszeszer? Egy utazó táska? Ezekre szüksége lehet, amikor bemegy a kórházba, vagy egy monogramos törölköző? Egy pici hajszárító?
2012. jún. 2. 14:48
 5/17 A kérdező kommentje:

Nagyon közeli a kapcsolatunk, barátnők vagyunk :))

Babanapló: neki adtam az én DM-es babanaplómat, mert nekem nem volt rá szükségem. Örült neki, mert nem tudta, hogy "kell" ilyet írni... Mondom nem kell, de sztem szuper ha meg vannak örökítve a dolgok.

Olyan ajándékot nem szeretnék, ami a szüléshez, kórházhoz kapcsolódik. Az még soká lesz :))

Én is így éreztem magam, hogy egy vagyok a babával, én már nem is létezem. Egyébként pont sógornőmtől kaptam a "legrosszabb" ajándékokat... Nagyon akart mindig meglepetést szerezni, sosem kérdezett, hogy mit szeretnék, és mindig beleválasztott. Szerintem ő is most fog rájönni, hogy mennyi haszontalan ajándék van, vagy ami nem felvidít hanem lelohaszt :)) Könyvet, újságot szeret olvasni, és az információk sem ártanának neki, milyen is egy baba :))

Kismamáknak szóló magazin vagy babákról szóló magazin?

Várok további ötleteket is!

2012. jún. 2. 15:02
 6/17 anonim ***** válasza:
Vásárlási utalvány? nem kimondottan baba boltba szólót, hanem mondjuk Ikea vagy Kika. amit akár magára akár a babára tud majd költeni!én ennek igen örülnék.
2012. jún. 2. 15:06
 7/17 anonim ***** válasza:

Szerintem a magazin jó ötlet!

Ami nekem még eszembe jutott egy olyan ajándékutalvány, amit majd pocakfotózásra használhat fel, ha már szépen gömbölyödik a pocakja.

2012. jún. 2. 15:06
 8/17 anonim ***** válasza:

Én a melóhelyemen búcsúajándéknak egy nagyon szép fotoalbumot kaptam. Abba már tetttem terheses képet, uh-s képet is, meg magunkról, amikor terhesen voltam nyaraltunk a férjemmel.

Utána meg a babáról pakoltam tele.

??

2012. jún. 2. 15:20
 9/17 anonim ***** válasza:
Ja, én a fotoalbumnak nagyon örültem.
2012. jún. 2. 15:20
 10/17 anonim ***** válasza:

Ha neki van a születésnapja, akkor neki vegyél ajándékot. Én totál kiborultam (meg persze a hormonok is) amikor csak arról kérdeztek, hogy van a baba és olyan ajándékokat kaptam, ami tulajdonképpen a babának szól. Inkubátornak éreztem magam és ezt az illető tudtára is adtam mindig, hogy vagy többes számban beszéljen, vagy külön-külön kérdezzen rá, hogy vagyunk, mert még élek.

Félre ne értse senki, nagyon várjuk a babát, szeretném mielőbb a kezemben tartani, de attól, hogy Ő a pocakomban van és világra jön és nem szűnök meg létezni, sőt általa fogok kiteljesedni.

36 hetes kismama

2012. jún. 2. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!