Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, lenne egy elég...

Kismamák, lenne egy elég személyes kérdésem: hogy álltok az orgazmussal?

Figyelt kérdés

A terhességem előtt mindig volt, most viszont valahogy soha nem sikerül a csúcsra jutni, még maszturbálás során sem igazán, pedig nagyon kívánnám... Normális ez? El fog múlni? Elnézést az ennyire intim kérdésért...

33 hetes vagyok.

2012. márc. 21. 14:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Valahogy az egész helyzet, a terhesség, a baba jelenléte, a feszülő vagy épp lazuló izmok nem tették lehetővé, hogy orgazmusom legyen. Úgyhogy nem vagy egyedül ezzel. Kitartást, egyszer véget ér ez az állapot!
2012. márc. 21. 14:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia kismamaként szinte minden normális..:-))

Én mikor kismama voltam minden éjjel sexeltem álmomba és orgazmusom is volt....:-)) ilyet soha nem álmodtam azóta pedig már 2 éves a gyerekem...de jók voltak igy visszagondolvall..:-))Én nagyon kivántam a sexet ha már hozzáért a cicimhez már attol elmentem...na ilyen sincs már...:-(( minden változik...de mindenér kárpotol a kiscsaj....:-))

2012. márc. 21. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!