Győrben, Dr. Fekete Zoltánról mi a véleményetek? Van valakinek személyes tapasztalata?
Nekem nincs sajnos személyes tapasztalatom vele,de nagyon sokan dicsérik,állítólag nagyon lelkiismeretes orvos.
Én dr.Likár Zsolthoz járok most,nagyon meg vagyok vele elégedve.
Egyébként szerintem a személyes tapasztalat jelent a legtöbbet,csak hát valahogy el kell indulni és ha sok jót hall az ember róla,akkor szívesebben megy hozzá először.
Üdv 9hkm
Szia! Én a két gyerkőcömet Likár Zsoltnál szültem, ő volt 13 évig az orvosom. Én csalódtam benne, úgyhogy most a harmadiknál váltok. Voltam már Fekete doktornál, úgy érzem, Ő nagyon kedves, ilyen volt Likár doktor is 10 éve :)
Köszönöm a választ, Boldog babavárást, és Új Évet!
4hkm
Örülök,hogy sikerült jó orvost találnod.Likár dr.nagyon rendes volt eddig velem,remélem így marad,de lehet ezek szerint csak azért mert "új" vagyok nála.Nem tudom.Ameddig nem szadizik maradok egyenlőre.Illetve mikor kisfiamat szültem Ő volt az ügyeletes,és sokkal többet tett értem mint a saját orvosom.Remélem így is marad.Ha meg nem,
megyek Fekete doktor Úrhoz veled :)
Jó babavárást!És boldog Új Évet
Szia! Én Fekete Zoltánnál szültem majd 2 éve a kislányomat, de egy tündéri doki! Fantasztikus nagy segítség volt nekem, én nem fogadtam meg, csak a szülőszobán találkoztunk először, de nem utoljára, mert innentől fogva csak hozzá megyek, ő pénteken rendel a L-M. uti rendelőben, majd ha jön a 2. baba, akkor is hozzá fogok menni és remélem elérhető áron el is vállalja majd a szülést! Jó a humora, mindenre odafigyel és úgy hogy nem is fizettem semmit is, napi 1-2x bejött meglátogatni. Támogat lelkileg és akkor avatkozik be ha szükséges!
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!