Van valakinek tapasztalata a Lombamum derék, hát és pocaktartóról?
Figyelt kérdés
26hetes kismama vagyok a 3-ik babával, és nagyon fáj a derekam, hátam és szinte az összes csontom.2011. dec. 7. 14:06
1/2 anonim válasza:
Szia, én 19 hetes kismama vagyok első babával. Néztem én is ezt a terméket, de nem találtam tapasztalatot. Te azóta kipróbáltad? Mert nekem végül is arra kellene, hogy a hasamat tartsa, mert 3- 4 óra hosszat nem ülök le vagy fekszek le, akkor nagyon húz lefelé, olyan mintha nehéz lenne.
2/2 erzsebet_szalay válasza:
Kb. a terhességem 20. hetétől hordtam a Lombamumot rendszeresen. A hasam nagyon gyorsan megnőtt, ezért állandóan fájt a derekam és a hátam. A Lombamum nagyon sokat segített. Nem tesz csodát, de egy egész munkanapot kényelmesen el tudtam tölteni, és nem állandóan azon járt a fejem, hogy mikor fekhetek már végre kicsit le. Nekem fontos volt, hogy könnyen állítható a méret, és nem irritálja a bőrt az anyaga. Arra kell csak figyelni, hogy a tépőzárat pontosan illesztd össze, mert hajlamos felbolyhosítani a ruhákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!