Normálos, hogy ennyire fáj a lábam és a csípőm?
24 hetes vagyok de már lassn egy hete alig alszom valamit, ugy szenvedek éjszakánkánt főleg. Hason ugye már nem lehet aludni és háton sem így marad a két oldal. De így már a vállam is fáj rendesen. A lábaim olyanok mint a mázsás oszlopok. Nincs valami praktikátok erre?
(Pedig csak 3 kilót híztam eddig.)
Próbálkozz kényelmes pózt találni.
Háton is alhatsz nyugodtan, ha úgy kényelmes. Esetleg a térded alá tegyél be egy párnát, és akkor nem húzódik a has.
Vagy oldalt fekve tegyél párnát a hasad alá, illetve a hátad/derekad mögé.
Addig kell kísérletezni, míg valami elfogadhatót találsz.
Megéri, mert még van hátra...
Én is 24 hetes vagyok, en inkább nappal szenvedek a fajdalmaktól. Este már nehezen alszom el, de ha elaludtam, nincs baj. Napkozben viszont hol a hasam huz, szúr, hol a derekam szakad le, hol a farcsontom faj rettenetesen. Én néha nagyon elkeseredem, mert még sok van hátra, és úgy érzem, egyre rosszabb. Nekem 2. terhesség, elsőnél semmi ilyen nem volt. És nem híztam még semmit, így erre sem tudom fogni.
Nincs pl szopis párnád? Azt nagyon jól, teljes hosszában a pocak alá tudod tenni oldalfekvesnél. Háton én sem tudok aludni, mert olyankor keményebb a pocim. Hason alvás nagyon hiányzik, azt szeretem a legjobban.
Akkor nem vagyok egyedül.
Már arra jutottam, hogy biztos öreg vagyok , azért szenvedek így. (33 éves) Ma éjszaka tényleg jobb volt egy kicsit, ez megnyugtató, hogy nem folyamatos. Most meg annyira izgultam a cukorterhelés miatt, hogy ezért nem aludtam. Elég hányós vagyok még mindig és az édesség sem megy mostanság. Nem is bírtam mindet meginni de legalább nem jött ki.
Ahogy írtátok, sok van még hátra, szerintem a java a szenvedésnek, de biztos vagyok benne, hogy megéri.
Igazábol 3 évet vártunk a babára, kibirok mindent, de ha lehet segitek , hogy jobb legyen.
Köszönöm a tanácsokat és boldog babavárást nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!