Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik h 7hetesen ugy érzem...

Létezik h 7hetesen ugy érzem h nőtt széltibe a csipőm, combom? Feszül is a nadrágom ott.

Figyelt kérdés
2010. nov. 12. 11:18
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem a pocid puffadt fel egy kicsit és csak ott "látszik" emiatt szűknek?

A csípő elvileg csak szüléskor tágul ki látványosan, de akkor sem mindenkinek.

(Nekem pl. a régi nadrágjaim tökéletesen feljönnek, bár éreztem az első szülés után, hogy "átrendeződtem".)

2010. nov. 12. 11:20
 2/9 anonim ***** válasza:

Ja, a combodra feljöhetett egy pici zsír, az normális. :o)

Gratulálok a babához!

első

2010. nov. 12. 11:21
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy egyáltalán rosszul és az étvágyad is jó, akkor lehet egy picit elkezdtél felszedni...nem hiszem h ilyenkor már szélesedne a csípő...az később kezdődik..

Voltak előző terhességemnél nadrágok aminek a dereka lett átalakítva és szinte végig fel tudtam venni...

Én is 7 hetes vagyok..van hogy elég rossz a gyomrom, nálam ez a 12. hétig a fogyás időszaka :( a kislányommal 5 kilót fogytam kezdetnek..

2010. nov. 12. 11:40
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.első terhességemnél (lány)én is fogytam és szinte nem hiztam...de most állandóan hányingerem van és ennem kell vmit folyton,rágcsálni mert rossz...1kg-ot hiztam idáig....sok?
2010. nov. 12. 11:58
 5/9 anonim ***** válasza:
és a lányoddal nem is voltál rosszul ? Nem sok az 1 kg...sok mindenből össze jöhet.
2010. nov. 12. 12:18
 6/9 A kérdező kommentje:
lányommal semmi nem volt.semmi rosszullét..hányinger,hízás..
2010. nov. 12. 12:20
 7/9 A kérdező kommentje:
lehet fiú lesz?....
2010. nov. 12. 12:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Kivi leszek :) én is 7 hetes vagyok és én meg pont a lányommal hánytam meg voltam nagyon szarúl...most tök más mert időközönként jön rám a rosszul lét 1-2 napra,utána meg semmi terhes tünetem nincs szinte...viszont én is többet eszem most....főleg reggel érzem azt h bakker szét szakad a gyomrom de közben meg nem is annyira kívánok semmit:S

Azt viszont nem tudom h ebből a nemre lehet-e következtetni :)

2010. nov. 12. 12:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Igaz én már 17 hetes vagyok de 6-tól 9-ig hétig én is ledobtam 7 kg-t...3 hét múlva megyek uh-ra ahol kiderül hogy kisfiú vagy kislány!De én is a 14. hétig iszonyat rosszul voltam alig birtam enni sőt még az ivás is olyan volt hogy...Hát kiváncsi leszek mert valaki azt mondta hogy a nagyon hányósok meg akik nagyon rosszul vannak az fiú baba valaki meg pont azt hogy lány

2010. nov. 12. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!