Mi lehet ez a fura fájdalom? 27hetes vagyok és a csípőm, meg a medencém feszít, a combom belseje is feszít, fáj. Mi lehet ez?
Rendeződik a csontozatod.
Én elég korán elkezdtem érezni,már a 20. héttől. Aztán többen is felvilágosítottak,hogy miről is van szó. Főleg a második trimeszterben éreztem,aztán a vége felé kevésbé.
Néha elég erősen tud fájni,de normális.
Szerintem a szeméremcsontod közepén lévő ízület lazul. Vagy a baba feje nyomja már, vagy a progeszteron lazítja.
Használ, ha pl. állás közben nem csak az egyik lábadra nehezedsz, ha páros lábbal szállsz ki az autóból, ágyból, ha fekszel és fordulsz, aludj párnával a lábad között, mindkét lábadat egyszerre mozdítsd, szóval a lényeg a szimmetria és az egyensúly. Nálam ez bevált, plusz a kalcium és a magnézium szedése, sokat szenvedtem vele, már a 15 héten kezdődött nálam ez a fájdalom, 1-2 hétig tartott, hetekre elmúlt, majd visszajött.
34 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!