Mihez hasonlítható a szülési fájdalom? Mennyire fáj? Honnan tudni hogy ez már az a fájdalom? Mennyivel fáj jobban a jóslónál?
Bocsi OFF-olok, de jajj olvastam a válaszokat és megijedtem, mikor megy a hasam és görcsöl majd meg bolondulok, mi lesz áprilisban ha szülök? bele se merek gondolni
15 hkm
A szülési fájdalom a menstruációs görcsökhöz hasonlít,csak több tízszeres erősségű.Nyilallik,feszít,hasmenéses görcsös érzés.Amikor azt érzed,hogy nyomnod kell,de még nem jön semmi,na akkor a legfájdalmasabb és tuti hogy szülni fogsz.
Én 1 órát szenvedtem úgy,hogy nyomni kellett,de semmi.Amikor már a doki mondja,hogy nyomhatsz,akkor a legjobb,mert azt várod hogy mikor jön újabb fájás,hogy nyomhass.De nem biztos,hogy neked is ennyire fog fájni.A barátnőm imád szülni azt mondta,és neki csak két tolófájása volt.
Én is csatlakozom. Én megmondom őszintén meg akartam halni. Nem tudom semmihez sem hasonlítani,a mai napig nem értem, hogy ebbe hogy nem halnak bele a nők. :O
Amikor kezdődik azt tudni fogod. Hidd el tudni fogod, én is azt hittem, hogy nem fogom tudni de amikor elkezdődött tényleg tudtam, hogy ez az lesz. Nekem közepes mensis fájdalommal kezdődött ami úgy jött mint ahogy a szülési fájások 8-10 percenként és kb.fél percig fájt utána 10perc szünet utána megint fájt és megint nem stb... Nekem nem igazán sűrűsödött de mindegy nem részletezem, nagyon sokáig vajúdtam , 16 órát és végül megcsászároztak mert a tolók nem jöttek. Jó szerencsétlen vagyok. :( Ez majdnem 3 éve volt, remélem januárban szerencsésebb leszek és hamar megkönyörül rajtam a dokibácsi és inkább betol a műtőbe.
en mast irok.
a szules az jó volt.
a vajudásban azt hittem meghalok.
(12 oran at vajudtam, a szulesi fajdalmak maguk 40 percig tartottak)
nagyon kell figyelni, hogy ott jol vegyel levegot, es akkor konnyebb
most varom a masodik babat, a szulest nagyon varom, a vajudastol rettegek :)
Nekem a vajúdásról és a szülésről csak szép emlékeim vannak,nem mondom hogy nem fáj de a varrás ami utána jött..na hát az egy rémálom,én abba akartam belehalni.Háromszor szültem már,de ha a három szülés fájdalmát összeraknánk akkor se lenne olyan rossz mint egy belső varrás.Most várom a negyedik babámat de már most borzasztóan rettegek a varástól
23hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!