Kismamák! Milyen személyes ajándéknak örülnétek a legjobban?
Sógornőm babát vár és jön a szülinapja. Ötleteket gyűjtök, hogy mivel lepjem meg. Olyat akarok, ami kapcsolódik a babához, de mégis neki szól.
Nekem is van egy babám, tehát voltam már terhes és azt tapasztaltam, hogy általam ajándékozták meg mindig a babámat. Szóval szülinapra, karácsonyra nem én kaptam, hanem a pocaklakóm. Vagy kaptam 30 hetesen habfürdőt, amit elég sokára tudtam kipróbálni.
Kíváncsi vagyok, hogy Ti minek örülnétek jelenleg a legjobban? És hány hetesek vagytok? Sógornőm 11 hetes.
Magazin előfizetésre gondoltam: Kismama, Baba, Babainfó magazin. Ti örülnétek neki? Ha igen, melyiknek?
Mikor terhes voltam, akkor én minden alkalomra a lányunknak kértem ajándékot. A párom is így volt ezzel.
Így lett meg a babakocsi (kaptam édesapámtól 100ezret), rengeteg babakellék (anyukámmal vettük meg, ő kérte, hogy fizessen és ezt kaptam szülinapomra), a 2 garnitúra ágynemű (nővéreméktől kaptam szülinapra + karácsonyra), a pelenkázó asztal + kiságy (sógornőmtől kaptuk), és stb...
Mikor pedig megszületett csak pelenkát és törlőkendőt kértem mindenre. Most 11 hónapos és a szülinapjára természetesen játékot kérünk.
én is a masszázst akartam írni, az igazi élmény, nem feljti el.Közben Te is elkísérheted, igazi csajos nap lesz.
vagy vannak kismama torna dvd-k (csak nehogy azt higgye, lekövérezed...:))
Én karácsonyra kaptam a férjemtől két könyvet(meg persze mást is)!
Az egyiket nagyon tudom ajánlani, én nagy hasznát veszem így első babás ként!
Nem tudom mennyit akarsz rákölteni, de én még vennék neki valami személyeset is, valami apróságot mellé, ami csak az övé!
A magazin előfizetés is jó ötlet, én szívesen olvasgatom a Kismama számait(régebbiek, kaptam), de a babásat még nem annyira, mert úgyis elfelejtem azt a sok infót,mire odaérek!
A könyv: [link]
Ez nekem azért tetszik, mert minden hónapot külön taglal, közben ezek fejezetek egy csomó kismamák aggodalmaival teli kérdésre ad választ!!
Ír a szülésről is és az egyes szakaszairól!!
Remélem tudtam segíteni! :)
28hkm
Suttogó?
Ennek örülnétek? Ő nagyon szeret olvasni, imádja a könyveket.
Sajna itt nálunk nincs sok lehetőség kismama masszázsra meg pocakfotózásra :(( Ilyen utalványokat nem tudok venni.
Én most babás fotóalbumnak örülnék a legjobban!
A sok UH képnek venni szeretnék egy szép albumot, amibe tehetem a pocakos és utána a babás képeket is.
Az ajándékutalvány is nagyon jó ötlet, Ikeásnak örülnék én a legjobban, ha van a közelükben. Vagy maguknak vagy a babának is tudnak már vásárolni.
Anyósoméktól és anyuéktól szlinapomra pénzt kaptam, abból kismamanadrágokat, szoknyát vettem. EZ volt a legjobb ajándék, nem kellett a saját pénzünkből költenem :)
Persze a pénzt nem ajánlom, de én annak most nagyon örültem :)
vásárlási utalvány kismamaruha boltba.
mozi, színházjegy
egy nap amit eltöltötök, együtt, pl: állatkert, ebéddel.
Kozmetikumok, valami extrábból, fincsi kencék.
Könyvek, vagy könyvutalvány és abból azt vesz amit akar.
Én a suttogónak nem örülnék, nagyon nem tudok azonosulni azzal a nevelési stílussal.
Sok könyv a nevelési stílusokat taglalja, de van egy könyv ami nagyon sokat foglalkozik a kismamával, a címe: Ingeborg Stadelman: A bába válaszol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!