Kismamák! Ti milyen ajándéknak örülnétek Karácsonykor?
Én ugyan már megszültem, de ilyenkor már mindenki a bébivel törődik, és utána meg pláne. Szóval szerintem inkább olyasmit vegyél, ami személyesen neki szól, jól fog esni, mert magára most egy jó ideig nem lesz ideje.
Nekem egy barátnőm vett egy szép kendőt, mikor megszültem. Annyira örültem, hogy én is számítok :-)pedig a kisfiam a mindenem, mégis.
dec. 22-re vagyok kiírva, szóval nekem a legnagyobb ajándék az lenne, ha karácsonkor otthon lehetnék a családdal.
De komolyan inkább ne legyen a babával kapcsolatos az ajándék, azt kapja babanézőre, vagy majd add a babának. Neki pedig amit más esetben is adnál.
November végén fogok szülni (remélem) és karácsonyra már lennék olyan állapotban szerintem, hogy bevállaljak egy masszázst, afféle lazítós, energiafeltöltős, kimozgatós masszázst, mert úgy elgémberedtem a több hónapos jobb meg bal oldalos alvásban, hogy már azt se vágom milyen a hasamon fekve. De örülnék valami olyan ruhának is amitől újra szexinek érezhetném magam. Valami extrán csini felsőt, vagy olyan nacit, amiben kisebbnek tűnik a fenekem. :)
Szerintem is személyeset vegyél a barátnődnek, sőt, szerintem gondolj a párjára is mondjuk valami finom borral, vagy ilyesmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!