Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Anyukák, Apukák! Milyenn...

Ivetam kérdése:

Anyukák, Apukák! Milyenn ajándéknak örülne a gyerkőc idén karácsonykor? Ti mit szeretnétek ajándékba kapni?

Figyelt kérdés
Én már most bajba vagyok, nagy a család, időben kell elkezdeni....így egy kis piackutatást végzek :o))

2012. nov. 5. 15:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Hány éves a gyerkőc?
2012. nov. 5. 15:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekünk 5 éves a fiúnk és mi együtt írjuk a levelet a Jézuskának. Abban szépen leírja, felsorolja mit is szeretne kapni, amit azután "elküldünk" a Jézuskának, azaz megkapják a nagyszülők, keresztszülők és így tovább. (Ők, mi közösen megbeszéljük, hogy melyikünk melyik ajándékot veszi, így nem lesz egyféléből több darab) Így nem kell agyalni hogy mit is vegyünk neki, és legalább örülni is fog neki, mert ő azt szerette volna.

Ja és persze már mi is elkezdtük megírni a "Jézuska" kérésére:)

De ha már nagyobbak a gyerkőcök is kinőtték a levél írást, akkor inkább jobb rákérdezni mire is van szükség, mit szeretne, minthogy valami olyan ajándékot vegyen az ember aminek nem örül.

Mert a gyerekek arcán az öröm:):)

2012. nov. 5. 15:58
 3/3 anonim válasza:
A fiaim (6 és 7 évesek) egy kicsit elrugaszkodtak idén a valóságtól, amiket eddig kitaláltak, olyan horribilis összegbe kerülnének, hogy pihentetjük még a dolgot (pl. xbox - ennek az árából 5 főre egy hónapig ünnepi menüt főzök...) Ez lesz az első olyan karácsonyom, amikor mindenkinek saját készítésű ajándékot fogok adni... A két éves kislányomnak Waldorf babát varrok, és kap hozzá egy babakocsit (ezt boltból veszem). A fiaimnak több társasjátékot is készítek, persze nem gagyit, már nekikezdtem, gépről nyomtatok képeket, lamináltatom, hogy tartósabb legyen, égethető gyurma bábokat készítek hozzá, ... stb. Készítek nekik még kifestőt, puzzlet, eddig ennyi ötletem van, de persze még messze van karácsony. A nagyszülők a gyerekekről készült fényképes naptárat kapnak, házi készítésű szaloncukrot, de még nekik is fogok kitalálni valamit. Az unokahugomnak jópofa tarisznyát varrok, ékszert készítek mellé és lesz még vagy egy általam kötött, hímzett sál, vagy egy hímzett zokni. Az unokaöcsémnek kutya párnát varrok, és kötök neki egy sapkát, aminek az elejére szintén hímzek valami jópofa dolgot. Hugomnak és a sógornőméknek még nem tudom, mi lesz az ajándék... A férjemnek sem... Én pedig azt kérném a Jézuskától, hogy csak egyetlen napot eltölthessek úgy, hogy egész nap csak pihenek, az égvilágon semmit nem kell csinálnom... :D
2012. nov. 6. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!