Fiúk! Ti örülnétek karácsonykor egy ilyen ajándéknak?
Mivel megbeszéltük a párommal, hogy kézzel készített ajándékot adunk egymásnak, nagy bajban vagyok. SZerintem fiúknak nagyon nehéz ilyen ajándékot adni.
Gondoltam arra, hogy veszek egy natúr dobozkát, azt lefestem, feldíszítgetem, (bár fiúknál ez is elég szerényes, masnikat csak nem rakhatok rá) De ez a doboz olyan lesz, amibe később tud pakolászni. Aztán elmegyek egy fotonyomtatóshoz, nyomtatok magunkról egy csomó képet, mert mondta, hogy egy képe sincs rólam. Aztán ezeket belepakolom. És mondjuk veszek még egy képkeretet is amibe a legjobb legkedvencebb képünket beleteszem. Vagy minek örülne egy fiú? Olyan nehéz:S
:(
Tanácstalan vagyok :( Mondjuk a kis fürdős cuccait belepakolhatná, nem lennének szanaszét.. Vagy tesz bele zsepit, és midnig tudja hogy az ott van, vagy a telotöltő, meg pendrive, meg küytük. Akkor is porfogó?
én is lány vagyok :)
szerintem a "csomó képből " csinálnék neki egy albumot , vennék valami szép "könyvet" ( igaz, hogy kézzel készítős ajándékról van szó.. node akkor is ) és bele ragasztanám a képeket és mind alá írnék valami rövid megjegyzést ...
nem kell tulbonyolitani.
csinalj gipszlenyomatot a legkedvesebb testreszedrol, ennyi :)
Jó ötlet!
De utána állj elé valami szexi fehérneműben átkötve piros masnival h most azt csinálhat vele amit csak akar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!