Fiúk! Ti milyen ajándéknak örülnétek karácsonykor?
Figyelt kérdés
ami 2000ft alatt kapható.2010. dec. 3. 20:24
1/12 anonim válasza:
2/12 anonim válasza:
Ja, bocs, most látom, hogy csak 2000 alatt lehet. Hát akkor innen legfeljebb egy pár zokni.
3/12 anonim válasza:
Szülőtől? Testvértől? Baráttól? Barátnőtől?
4/12 anonim válasza:
Ha barátnőként kérdezed, akkor egy közös fénykép egy keretben szép ajándék lenne. 24F
5/12 anonim válasza:
2 doboz cigi.
vagy vmi kannásbor.
6/12 anonim válasza:
Hát, ez fogas kérdés, mert ha pl Iskolában szokásos húzásnál akarsz ajándékot adni, akkor pl nekem tök mind1 mit adnának.Nem az a fontos mit adsz, hanem hogy szeretetből adod. Pl adhatsz neki csokit, vagy pl zenét hallgat akkor kedvenc bandájának egyik CD jét, vagy mondjuk valami hobbijához kapcsolódó kis mutyür.
7/12 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=S8utEVZwemA
hát egy ilyen nem jönne rosszul :D ingyen van, ötletes, jópofa.
8/12 anonim válasza:
Lehet h regimodinak tünök, de en mar kaptam ex-baratnömtöl sálat, és annak örültem a legjobban, igaz én amugy is imadom a sálakat-jöhet minden mennyiségben , szal lehet h csak nállam van igy. 19/f
10/12 anonim válasza:
ma 20:55
2000ből 3doboz cigire is futja, vagy esetleg fű.
Am teljesen egyetértek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!