Van még itt valaki, aki karácsonykor ugyanazt csinálja, mint bármely más nap?
Figyelt kérdés
Nálam semmiben nem különbözik... ugyanolyan sz.r unalmas nap, mint a többi...
17L
2010. dec. 24. 15:47
1/11 anonim válasza:
Én se nagyon csinálok semmi különöset.
Egyedül annyiban más, hogy ilyenkor egy évben egyszer együtt megesszük a vacsorát, meg odaadjuk az ajándékokat. Ennyiben ki is merült a karácsony.
2/11 anonim válasza:
Nagyjából nálam is ez a helyzet. Nem értem miért kell ekkora cirkuszt csinálni dec 24-ből, attól eltekintve, hogy megpróbáljuk eljátszani, hogy "jajj de szeretünk mindenkit", ugyanolyan nap mint az összes többi.
3/11 anonim válasza:
Második vagyok, még annyit hozzátennék, hogy nálunk is annyiban merül ki ez a hatalmas szeretet, hogy az évben egyszer együtt vacsorázunk, és talán ajándékozunk. Bár idén nem nagyon tudtam rávenni magam hogy vegyek bármit is... Kövezzetek meg érte, ha gondoljátok.
4/11 anonim válasza:
De hát ma van Jézus születésnapja :@
5/11 anonim válasza:
Ugyanaz,csak az a különbség,hogy valami csodàban reménykedünk,aztàn ujra leszàllunk a Földre.
6/11 anonim válasza:
Amúgy nem, nem ma van Jézus születésnapja. Ezen a napon a téli napfordulót ünnepelték a pogány népek. A térítő keresztények azért nevezték ki ezt a napot Jézus születésnapjának, hogy könnyebb legyen áttérni.
7/11 anonim válasza:
1. és 2. válaszolóval tökéletesen egyetértek.Nálunk is ugyanez a helyzet.
8/11 anonim válasza:
én csak szeretném hogy ugyanolyan nap legyen. De nem akarom lehangolni a családot. Persze Jézus születéséről azért megemlékeznék. (a magam módján :P)
9/11 anonim válasza:
Nálunk inkább a Szilveszter ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!