Kismamák! Örülnétek, ha kapnátok ajándékba hordozókendőt?
Kérdezd meg őt! Mondd el neki, hogy ezt gondoltad szülinapjára, örülne-e neki. Ha azt mondja igen, akkor nyert ügyed van, ha meg nemet mond, akkor legalább nem vettél feleslegesen neki.
Ez a hordozókendő tipikusan az, ami megosztja a kismamákat, szóval igen nagy lutri meglepiként adni szerintem.
Én inkább egy mei-tainak örülnék, azt biztos használnám, ellenben a hordozókendővel :)
Szerintem puhatolózz, hogy mennyire ért egyet a hordozással, érdekli-e stb, ha a válasz az, hogy nincs ellenére a dolog, vagy szeretné, akkor vegyél.
Amig csak terhes voltam örültem volna neki.
De a valóság az lett, h iszonyatosan fájt a hátam ahányszor csak felvettem, és próbáltam a babát benne hordozni. Több féleképpen kipróbáltam. Kengurut is próbáltam és nem jött be egyik sem.
Szerintem bízd rá a vásárlást, inkább keress más ajándékot. Valami olyat amit ő kap, és nem igazán van köze a babához. Ha megszületik a baba úgyis mindig minden róla szól majd, és az anyukára nem sokan gondolnak.
En nem orulnek neki, mert nekem nem jott be a hordozas.
Vagyis pontosabban: mielott probaltam volna lehet hogy orultem volna neki, mert vettem magamnak is kendot, de hamar rajottem, hogy felesleges volt, igy eladtam.
En a helyedben elcsalnam hordoozos klubba, hogy eloszor kiprobalhassa. Es ha veszel neku, akkor felkapott markajut vegyel, amit konnyen eladhat. Nekem is ez volt a szerencsem.
Hát ez nagyon kétesélyes, én majdnem biztos, hogy nem használnám.
37 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!