Szerintetek mit vigyünk ajándékba egy picibabát váró párnak az esküvőre? Valami cukira gondolok. Többi lent
6hónapos a kismama. A párommal igazából pénzt szeretnénk adni,de arra gondoltunk hogy egy " babacsomagba" tesszük bele! A gond csak azzal van hogy nem tudjuk mit vegyünk,nem szeretnénk hétköznapi dolgot( cumisüveg,pelenka és társai)!!! Valami klassz dolgot szeretnénk! Van valami jó ötletetek???
Előre is köszi!!!!!
Egy terhes fotózásra szóló utalványt:)
Én biztosan nagyon örültem volna egy ilyennek, nem egy szokványos hétköznapi ajándék, de örök emlék marad. Mi voltunk várandósan a férjemmel, 8 hónapos babás voltam. Ismerős volt a fotós, 10 ezret fizettünk műtermi fotózásért, gyönyörű képek lettek. Van ahol csak én vagyok, van ahol a férjemmel együtt, de minden kép a babavárásról szól:)Többször átöltöztem, van, hogy lepelbe vagyok tekerve és csak sejthető a pocak, van, hogy egyértelműen a pocak a kép témája, stb. Csak fantázia kérdése Több száz kép készült.
Keress a lakóhelyükhöz közeli fotóst, fizesd ki nekik előre, és egy fotós van annyira kreatív, hogy készít (nyomtat) egy szép utalványt a saját műtermébe.
Én csinálnák egy nagy hatalmas pelenkatortát itt ezen a linken sok ötlet van
Köszi az ötleteket.
Mi is pénzt szeretnénk adni,csak nem borítékba vagy hasonló hülyeségbe akarjuk rakni,hanem valami hasznos dologba..de szerintem a fényképalbum az jó lesz..abba bele is tudjuk tenni a pénzt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!