Árthat a babának? Kaptunk ajándékba koncertjegyeket.4 hónapos terhesen elmerjünk menni?
Figyelt kérdés
2009. aug. 23. 17:47
1/4 anonim válasza:
Ha jól vagyés minden ok szerintem még elmehetsz.
Csak ne menj közel a hangfalakhoz és vigyázz a tolakodó emberekkel, meg ne üssék a hasadat.
3/4 anonim válasza:
Szia!
A férjemmel szintén 4-5 hónaposan voltunk színházban, zenés darab volt és elég hangos volt. A pici a zenét nagyon élvezte, de a tapsolásnál megijedt, azt hiszem. Vigyázz magatokra és nem lesz gond. Ha nem bírod, még mindig ott hagyhatod a koncertet.
2 hós baba anyukája
4/4 anonim válasza:
Szia!Miért ne mehetnél a terhesség nem betegség! Én 7 hónaposan edda koncerten voltam, 8 hónaposan meg irigy mirigyen és nagyon jól éreztem magam, csak a pocidra vigyázz folyamatosan hogy megne üssék! Nekem mondjuk nincs semmi bajom nem fáj a derekam meg a lábam se. Amúgy az én babám nagyon nyugodt a pocimban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!