Kismamák, minek örülnétek munkatársaktól búcsúajándéknak?
Nálunk az a szokás,hogy irodisták,vagyunk kb 80-an,összedobunk 500-1000 ft/fő pénzt a táppénzre menő kismamának búcsúajándékként.
Igy 40-50ezer összegyűlik általában,közkedvelt embernél több is néha.
Egy képeslapot szoktunk venni,aláírja mindenki,bele a pénz.
Szerintetek van ennél jobb?
Ti ilyen helyzetben minek örülnétek igazán?
én céges logós rucinak:) mondjuk nálunk van a fizikai munkásoknak overállja, egyszer csináltattak olyat kisbabának, azért ez jutott eszembe:-)
de én vennék valamit.
egy nagy csomag pelenkának és pospitörlőnek
én ennek örülnék a legjobban.
4-5 hónapos terhesekről beszélünk
Bababholmit babonából nem nemszabad?
Cégeslogós nagyontetszik :)
Miskolcon,egy multinál
Irodista részen levők jóban vagyunk.Névnapozás is van (süti,innivalót hoz az ünnepelt),igy kb minden héten van kis "összejövetel" a tárgyalóban,csapatépítés is van.
És akivel ténylegesen jó a viszony,páran meglátogatjuk amikor már 2-3 hónapos a kicsi (olyankor babaholmival persze)
Fejenként az az 500as nem nagy pénz,kismamának jól esik.
azt hülyeségnek gondolom,bababoltban iszonyú drágán árulják a dolgokat
Nincs gyerekem,de babás ismerősökből kiindulva nem jó ötlet.
Pénzt is arra költi amire akarja akkor.
Engem a 30. héten búcsúztattak, a kisfiam nevére hímzett fürdőlepedőt kaptam, nagyon meghatódtam, jólesett, azóta is használnuk.
Én nem tartom hülyeségnek a bababolt-utalványt, lehet hogy kinézett már onnan valamit, csak túl drága, de Ti ezzel hozzásegítenétek, hogy megvehesse, amire vágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!