Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Adjam oda búcsúajándéknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjam oda búcsúajándéknak?

Figyelt kérdés
A volt párom vasárnap megy ki külföldre dolgozni, 4évig voltunk együtt, egy éve szakítottunk és neki 9hónapja van párja, vettem egy parfümöt szívesen oda adnám nekima találkozunk, csak nem tudom jó ötlet ez, olyan lekezelő pérnapja hogy az hihetetlen, végülis kárba nem veszne van bátyám is édesapám is.Mit tegyek?
2011. máj. 13. 09:36
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem ne add neki oda...
2011. máj. 13. 09:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Van barátnője, vegyen neki az. A szakításotok után hamar talált barátnőt. Miután szakítottatok, tartjátok a kapcsolatot? Ha most ki megy külföldre, akkor még várni is fogsz rá, hogy mikor jön haza? Szerintem zárd le a kapcsolatot.
2011. máj. 13. 10:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges. Nem is értékelné.
2011. máj. 13. 10:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha mindkét szempontból nézem, akkor nem kéne odaadnod, hisz hiába voltatok együtt sokáig,már vége s ő új életet kezdett. Neked sem kéne továbbra is ilyen szinten kapcsolodni hozzá. Szerintem inkább add tesódnak, vagy édesapádnak.

Ha a másik csaj szempontjából nézem, (nem tudom ő milyen) de én megőrülnék ha a páromat a volt bnője ajándékokkal bombázná, Nem akarlak megsérteni. De úgye hogy ez gy gáz?

Szerintem nem érdemes, inkább okozz örömet vele tesódnak.

2011. máj. 13. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!