Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, minek örülnétek...

Kismamák, minek örülnétek munkatársaktól búcsúajándéknak?

Figyelt kérdés

Nálunk az a szokás,hogy irodisták,vagyunk kb 80-an,összedobunk 500-1000 ft/fő pénzt a táppénzre menő kismamának búcsúajándékként.

Igy 40-50ezer összegyűlik általában,közkedvelt embernél több is néha.

Egy képeslapot szoktunk venni,aláírja mindenki,bele a pénz.

Szerintetek van ennél jobb?

Ti ilyen helyzetben minek örülnétek igazán?

2012. aug. 31. 10:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én iszonyúan örülnék a készpénznek, pláne ennyinek!!!!!!!! :)

Nyugodtan adjátok így át, borítékban, amit mindenki aláír.

Talán egy fotót is mellékelhettek bele, magatokról.

Jó gárda lehet, én is szívesen dolgoznék nálatok ;)

2012. aug. 31. 11:39
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem, hogy valami "kézzelfogható" is legyen, egy pelenkatorta, és a többi a képeslapban.
2012. aug. 31. 11:47
 13/17 anonim ***** válasza:
Most lehet le leszek pontozva,de én jobban örülnék a készpénz helyett valami személyesebbnek,amiről eszembe jut a sok kedves mosolygós kolléga. Ha nem is feltétlen pelenka meg ilyenek a babona miatt,de amit az egyik válaszoló írt,a céges logós,az is nagyon figyelmes és aranyos,vagy a közös fotó is jó ötlet,amit itt írtak. Lehet már olyan bögrét vagy párnát csináltatni,amint fénykép van a csapatról :) Én nagyon örültem volna ilyesminek :) Persze hasznos a készpénz,jól jön egy kismamának,van mire költeni,de nem ugyanolyan,ha vesz a babának belőle valamit,mint ha Tőletek kapja. Legalábbis szerintem,de minden ember más :) Minden esetre nagyon kedves,hogy így gondoltok rá :)
2012. aug. 31. 11:53
 14/17 anonim ***** válasza:
80%
Én is ezt akartam irni.... hogy bár én dolgoznék nálatok. :D Vegyetek egy fehér rugit, azt irjátok alá filcel, és tömjétek tele a pénzzel. :) nagyon rendes társaság lehettek, jó ilyet hallani :D
2012. aug. 31. 11:54
 15/17 A kérdező kommentje:

Pelenkatorta sem maradandó,és mivel rengetegféle pelenka van már,honnan tudod mit szeretne használni?

Céges logós body vagy fürdőköpeny tetszik,vagyis inkább fürdőköpeny,azt nem növi ki rögtön.

többi kézpénzben,költse amire szeretné.

És így van maradandó is,és elkölthető is.

Céges bögrénk van egyébként is,kapjuk érkezéskor.

2012. aug. 31. 12:05
 16/17 anonim ***** válasza:

14-es ötlete tetszik!! :))

11-es voltam

2012. aug. 31. 12:10
 17/17 anonim ***** válasza:

Én szerencsére ilyen helyen dolgoztam. :)

Mi pl. az esküvőnkre kaptunk egy vicces tablót, amin mindenki rajta van és a közepén vagy egy esküvői torta, amin a marcipánfigura helyett mi vagyunk. :)Sokszor csináltuk, hogy vettünk valami személyes apróságot a pénz egy részéből, a másik részt meg borítékban adtuk. Így volt személyes ajándék és kp is, amit aztán arra költhet amire akar. :)

2012. aug. 31. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!