Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti haragudnátok a gyereketek...

Ti haragudnátok a gyereketek apjának "új" barátnőjére ebben a konkrét esetben?

Figyelt kérdés

A párom 41 éves, én 28 vagyok és a páromnak van egy 7 éves fia. Több, mint 3 éve vagyunk együtt. Nem miattam mentek szét, a páromnak volt már egy barátnője előttem (azt sem állítom, hogy miatta). Azt mondja a párom, hogy már akkor tudta, hogy a házassága a volt feleségével tönkrement, mikor terhes volt a fiukkal. Megszületett a fiuk, és amikor féléves lett, akkor jött össze azzal a másik nővel.

Egyébként 8 éve ismerem a páromat, kollégák voltunk, aztán barátok és most már egy pár. Szóval gyakorlatilag az egészet láttam, de nem tettem semmit a házassága ellen.

Ennek ellenére a felesége azt állítja, hogy szerinte miattam ment tönkre a házassága. Amikor ők házasok voltak, akkor nekem is volt párom, sőt amikor a férje (a párom) összejött azzal a másik nővel, én még akkor is együtt voltam az akkori párommal. De a volt feleség olyanokat mond, hogy már biztosan akkor is szeretők voltunk.

Engem nem érdekelne ez az egész, de a fia rendszeresen jön hozzánk és én ezt már nem bírom elviselni.

Most azon akadt ki, hogy a párom felrakott a közösségi oldalára egy képet, amin 4 kép van össszevágva: 1 a páromról és rólam, 1 róla és a fiáról, 1 rólam és a fiáról, meg egy olyan amin az én tenyerem van alól, az én tenyeremben a párom tenyere és rajta a kisfia keze.

Ezt írta a párom a kép felé: #family

Na ezen annyira kibukott a gyerek anyja, hogy felhívott és követelte, hogy szedjük le. Én mondtam hogy hívja fel a páromat, beszélje meg vele, nem az én oldalamon van. Erre elkezdte mondani, hogy ez nem "family", nem család, ez egy erkölcsi fertő amibe sajnos az ő fia is belekerült, szüljek magamnak, a fiához semmi a közöm, a páromat sem érdekli a fia (?), távolítsuk el a képet.

Szerintetek ebben most miért vagyok hibás? Mást is olvastam ezen az oldalon, hogy hasonló helyzetben van. Ők miért kapják ezt? Örülnék tanácsoknak. Akár olyantól aki azon megy keresztül, mint én vagy aki olyan helyzetben van, mint az anyja.

2017. ápr. 19. 19:04
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
69%
A parod ott cseszte el azzal a keppel, hogy FB-on ezzel a "family" megjelolessel (ami ugye apa-anya-gyerek(ek) kozossege) Teged allit be csaladanyakent az ismerosei elott. Szerintem ez tajparasztsag az anyukaval szemben. Legalabb Te legy emberseges es szedesd le a feliratot! A kep maradhat, a felirat az, ami totalis tahosag es tapintatlansag.
2017. ápr. 19. 19:23
 12/62 anonim ***** válasza:
63%

Még jó, h nem vagyunk egyformák.

Miért ne érzehetné úgy a férfi, hogy az a családja. A gyereke és a szerelme?

És akik mozaikcsaládban élnek? ez se tegyen fel úgy képet, h igen, ez a CSALÁDOM.

Értem, h anyának rosszul esett, de én ilyen helyzetbe lenyelném, mert tényleg mostmár ők IS a családja.

2017. ápr. 19. 19:32
 13/62 anonim ***** válasza:
62%

A képek és a felirat alapján másoknak úgy tűnhet, hogy te vagy a gyerek anyja. Szerintem ez egy anyának sem esne jól, de ezt csak akkor fogod megérteni, ha csináltatsz maganak saját gyereket. Egyébként nem te vagy a hibás, hanem a pasid.

(Off: A korotoknak mi köze a kérdéshez?)

2017. ápr. 19. 19:37
 14/62 anonim ***** válasza:
61%
Képzeljétek el a következő szitut. családi nyaralás 2 gyerek, anya, apa. kiírják alá, h családi nyaralás. Az egyik gyerek az egyik fél előző házasságából való, akkor mot ez isgáz?
2017. ápr. 19. 19:41
 15/62 anonim ***** válasza:
54%
Az kicsit mas. Itt most a pasas a kerdezot anyukakent reklamozza a FB-on, hamis kep az ismerosok elott, szerintem nem szep.
2017. ápr. 19. 19:46
 16/62 anonim ***** válasza:
46%
Anyukának savanyú a szőlő és úgy tűnik nincs értelmes elfoglaltsága.
2017. ápr. 19. 19:47
 17/62 anonim ***** válasza:
87%
Kerdezo, en megkernem a pasim hogy irja at a feliratot.
2017. ápr. 19. 19:48
 18/62 anonim ***** válasza:
49%
Az anyuka keze hiányzik a képről. Ő a gyerek anyja. Más nő keze meg nem odavalo. Nem az ő gyereke.
2017. ápr. 19. 19:49
 19/62 anonim ***** válasza:
53%
Ez egy intim beallitott (azaz bensoseges) foto, a felirat plane. Nem valo a helyzethez, hiszen nem egy csalad szerepel a kepen. (Marmint nem a csaladtagok kezei).
2017. ápr. 19. 19:52
 20/62 anonim ***** válasza:
42%
Hat ne is haragudj,de az exfelesegnek kell hogy igazat adjak. Csak gondolj bele. Milyen sz.ar lehet neki a gyereket a gyereke apjat,es egy uj not egy foton latni egyutt. Kisse tullott a celon a parod. De ti nem vagytok,es nem is lesztek egy csalad. Ez van. En is meglennel sertodve ha a gyerekem apja egy masik novel a gyerekemmel egyutt pozolna a facebookon. En fol is pofoznam.
2017. ápr. 19. 20:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!