Ti nem haragudnatok meg egy "beindult a szules" viccen?
Én nem sértődnék meg, de, h a férjed milyen alkat, azt nem tudom. De inkébb sms-t küldenék, egy telefon borzasztóan kínos szituációkat tud teremteni nem megfelelő helyen, időben.
Na meg, ha tényleg elfolyik a víz, és azt hiszi, megint viccelsz?
Én ezzel nem viccelődnék.
És ha nem kezd stresszelni, le sem esik neki, hanem egyszerűen megkérdezi, hogy milyen víz? Akkor lesz igazán poénos...
Szerintem annyira nem vicces, de lehet csak a hülye hormonok miatt nem értem most a poént. :)
Nem biztos, hogy jól venné ki magát a férjednél, te ismered, hogy hogyan reagálna.
Szerencsére nekem ilyen hülyeséggel nem szórakozna a feleségem.
Tudod, ez azért hülye vicc, mert a másik irántad való aggódásával, segíteni akarásával élsz vissza. Ha őneki te egy senki volnál, akkor azt mondaná, hogy oldd meg magad, hogy jutsz be a kórházba, őt ez nem izgatja. És akkor nem stresszelné magát egy pillanatig sem.
De ha sokszor viccelsz vele hasonlóan, akkor eljuthat oda, hogy biztos megint szórakozol, mit törődjön veled. Komolyan ide szeretnél eljutni?
A férjed helyében azért elgondolkodnék a feleségem értelmi és empátiás színvonalán.
Ráadásul rá is cs...hetsz, mert ha tényleg szülnöd kell, simán kiröhöghet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!