Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti nem haragudnatok meg egy...

Ti nem haragudnatok meg egy "beindult a szules" viccen?

Figyelt kérdés
34 hetes kismama vagyok. A parom dolgozik, de eleg kotetlen a munkahelye, szoktak hulyeskedni a munkatarsaival is. Arra gondoltam, hogy felhivom telefonon es izgatott hangon mondanam neki, hogy "folyik a viz, folyik a viz". Majd miutan elkezd stresszelni azzal folytatnam, hogy megadtak vegre a vizet, mert mar 2 oraja lezartak. A kerdesem az, hogy nem lenne gusztustalan egy ilyen vicc? Ti megharagudnatok erte?
2016. dec. 6. 14:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
79%

En szeretem a viccet, tenyleg, de egy 34 hetre szuletett baba, aki inkubatorban van es csovek lognak ki belole, az nekem nem vicces. Egybol ez jutna eszembe.

Par het mulva mar jo poen lehet.

2016. dec. 6. 14:51
 12/23 anonim ***** válasza:
44%
2016. dec. 6. 14:57
 13/23 anonim ***** válasza:
91%
Nem ismered a farkast kiáltó fiú meséjét?
2016. dec. 6. 14:57
 14/23 anonim ***** válasza:
95%
Terhességemmel sohasem viccelődnék. Jobban mondva sokat poénkodtam én magamon,de csak max annyit jegyeztem meg a páromnak 40hetesen,mikor már 20 perc volt egy cipőfelvétel,h "hogyha ettől nem szülök meg akkor semmitől"(nem szültem:)) de hogy a koraszüléssel poénkodjak az meg sem fordult volna a fejemben soha és számomra dúrva is :(
2016. dec. 6. 15:07
 15/23 anonim ***** válasza:
91%

Az én férjem az utolsó hónapban úgy stresszelt a szülésen hogy ha valamiért ( csak nagyon fontos dolog miatt) hívtam már indult a kijárat felé h menni kell.

Nagyon jó humorú férfi egyébként, de ezt biztos nem találta volna viccesnek.

Úgy aggódott ha nem vettem fel a telefont ( pl zuhanyoztam, porszívóztam) h átküldte a szo.szédot h nézze meg h jól vagyok e.

Ezzel ne hülyéskedj, nem vicces!

2016. dec. 6. 15:09
 16/23 anonim ***** válasza:
90%
Lehet hogy lepontoztok de nem èrdekel...koraszülèssel egy értelmes ember, nő nem viccel.Nekem koraszülött a baba 33. hétre és semmi vicces nincs és nem is volt benne...rengeteget járunk kórházba és orvoshoz, sajnos. Szóval ha nem vagy agyolag elmaradott akkor ilyennel ne viccelődj.
2016. dec. 6. 15:18
 17/23 anonim ***** válasza:
82%
Előzö vagyok...agyilag elmaradott akart lenni.
2016. dec. 6. 15:18
 18/23 anonim ***** válasza:
91%
Unatkozhatsz rendesen, de a helyedben nem szórakoznàk ilyennel. Nem lenne vicces, inkàbb szemètsèg.
2016. dec. 6. 16:52
 19/23 anonim ***** válasza:
77%
Bocs, de szerintem ez nem vicces.
2016. dec. 6. 16:57
 20/23 anonim ***** válasza:
88%
Ez abszulút nem vicces,nagyon bunkó dolog ezzel szórakozni!
2016. dec. 6. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!