Ti nem haragudnatok meg egy "beindult a szules" viccen?
Figyelt kérdés
34 hetes kismama vagyok. A parom dolgozik, de eleg kotetlen a munkahelye, szoktak hulyeskedni a munkatarsaival is. Arra gondoltam, hogy felhivom telefonon es izgatott hangon mondanam neki, hogy "folyik a viz, folyik a viz". Majd miutan elkezd stresszelni azzal folytatnam, hogy megadtak vegre a vizet, mert mar 2 oraja lezartak. A kerdesem az, hogy nem lenne gusztustalan egy ilyen vicc? Ti megharagudnatok erte?2016. dec. 6. 14:18
11/23 anonim válasza:
En szeretem a viccet, tenyleg, de egy 34 hetre szuletett baba, aki inkubatorban van es csovek lognak ki belole, az nekem nem vicces. Egybol ez jutna eszembe.
Par het mulva mar jo poen lehet.
13/23 anonim válasza:
Nem ismered a farkast kiáltó fiú meséjét?
14/23 anonim válasza:
Terhességemmel sohasem viccelődnék. Jobban mondva sokat poénkodtam én magamon,de csak max annyit jegyeztem meg a páromnak 40hetesen,mikor már 20 perc volt egy cipőfelvétel,h "hogyha ettől nem szülök meg akkor semmitől"(nem szültem:)) de hogy a koraszüléssel poénkodjak az meg sem fordult volna a fejemben soha és számomra dúrva is :(
15/23 anonim válasza:
Az én férjem az utolsó hónapban úgy stresszelt a szülésen hogy ha valamiért ( csak nagyon fontos dolog miatt) hívtam már indult a kijárat felé h menni kell.
Nagyon jó humorú férfi egyébként, de ezt biztos nem találta volna viccesnek.
Úgy aggódott ha nem vettem fel a telefont ( pl zuhanyoztam, porszívóztam) h átküldte a szo.szédot h nézze meg h jól vagyok e.
Ezzel ne hülyéskedj, nem vicces!
16/23 anonim válasza:
Lehet hogy lepontoztok de nem èrdekel...koraszülèssel egy értelmes ember, nő nem viccel.Nekem koraszülött a baba 33. hétre és semmi vicces nincs és nem is volt benne...rengeteget járunk kórházba és orvoshoz, sajnos. Szóval ha nem vagy agyolag elmaradott akkor ilyennel ne viccelődj.
17/23 anonim válasza:
Előzö vagyok...agyilag elmaradott akart lenni.
18/23 anonim válasza:
Unatkozhatsz rendesen, de a helyedben nem szórakoznàk ilyennel. Nem lenne vicces, inkàbb szemètsèg.
19/23 anonim válasza:
Bocs, de szerintem ez nem vicces.
20/23 anonim válasza:
Ez abszulút nem vicces,nagyon bunkó dolog ezzel szórakozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!