Hol voltál és mit csináltál éppen, mikor beindult a szülés?
Figyelt kérdés
Érdekelne esetleg, hogy hanyadik heten, hanyadik gyerek, hany evesen. 😊2016. márc. 3. 17:58
1/18 anonim válasza:
23 éves voltam, 39+2 naposan indult meg a szülés este fél hétkor, éppen leültem a tv elé és meg akartam enni egy szelet diabetikus sütit, amivel fél délután szenvedtem (terhességi cukros voltam), amikor elöntött a magzatvíz. Első gyerek.
2/18 anonim válasza:
Reggel arra ébredtem, hogy elkezd görcsölni a hasam és azzal egy időben egy belső pukkanást éreztem, majd folyt egy kevés magzatvíz. Mindez 28 évesen, 40 hét 2 naposan, 1. babánál történt.
3/18 anonim válasza:
40+5 hetesen,22 évesen,arra keltem hajnali 3-kor,hogy leszakad a derekam és iszonyatosan keményedek. 5-kor már indultunk a korházba.
4/18 anonim válasza:
26 évesen első baba 39+5 hetesen.
Otthon voltam, gyros tálat csináltam de olyan lassan indult be a szülésem, hogy eleve sok idő volt mire észrevettem, hogy ez szülés lesz most már nem jósló, abból bőven kijutott az utolsó 5 hétben.
5/18 anonim válasza:
39. héten voltam, első gyerek. Éppen Skype-on beszélgettem a férjemmel, mert másik városba ment, mert másnap ott kellett dolgoznia. Először nem is gondoltam, hogy ez már szülés, csak jóslónak hittem.
6/18 anonim válasza:
Első babánál felkeltem, épp nst-re indultam, rendszeres de gyenge fájásaim voltak csak, olyannyira hogy hogy haza is jöttem, csak este mentem vissza szülni, 41. hét, 29 évesen, második babánál lefeküdtem este, aludni próbáltam, de fájásokra ébredtem, 10kor, éjjel 3-ra meglett a pici. 33 évesen, 40. hét
7/18 anonim válasza:
34+6 hetesen éjjel 1:45-kor elfolyt a magzatvíz a derekam majd le szakad és délelőtt 11:38-kor megszületett a pici 2,85kg-mal.29 évesen.
8/18 anonim válasza:
28 éves voltam az elsőnél. 39+4 hetesen hajnali 1:15-kor egy pukkanással kezdett folyni a magzatvizem jó nagy mennyiségben, mert faros volt a babám. 1,5 óra múlva született meg császárral.
9/18 anonim válasza:
29 évesen, 40+5 naposan reggel 7kor fogmosás közben jött az első fájás,este 21:30kor császároztak.
10/18 anonim válasza:
25 évesen 39. héten anyóséknál laktunk férjem épp az ország másik oldalán, már egész nap fájdogált a hasam, de este 9-kor mikor anyósom elköszönt tőlem, hogy megy aludni szóltam neki, hogy oké, de lehet ébreszteni fogom úgy készüljön :) - hát nem ment el aludni :D 11-kor vittek be a kórházba, reggel 3/4 8-ra lett meg a lányom, de éjjel még a vajúdóban aludtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!