Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hol voltál, mit csináltál...

Hol voltál, mit csináltál éppen, amikor beindult a szülés?

Figyelt kérdés
2013. jan. 14. 14:02
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
78%
Az ágyban ettem a férjemmel egy kis desszertet a TV előtt este "használjuk ki az utolsó együtt töltött napokat" jeligével. Hirtelen pisilési ingerem lett. Felálltam, elfolyt a magzatvíz. Rá 6 órára meg is lett a majdnem négy kilós babám. Könnyű szülés volt. :)
2013. jan. 14. 14:06
 2/24 anonim ***** válasza:
77%

Az első babával tévéztünk, amikor fájni kezdett. Már vártuk, hogy történjen valami, mert 4 nappal voltunk a kiírás után:D

A másodikkal aludni próbáltam, mikor jött egy fájás. AZért is lefeküdtem, mert akkor úgy döntöttem, hogy ez nem az, mert még rengeteg dolgom van, nem jöhet (38+2 volt).

De nem izgatta, hogy én még nem tervezem, jött, így nem tudtam aludni, neteztem, amíg nem rendeződtek a fájások:D Aztán hívtam anyukámat, hogy jöjjön vigyázni a nagyobbra, és mentünk a kórházba, 4 óra múlva már meg is született:D

2013. jan. 14. 14:10
 3/24 A kérdező kommentje:
Köszi! :-) Olyan jó olvasgatni ilyeneket, remélem, minél többen írnak! :-)
2013. jan. 14. 14:11
 4/24 anonim ***** válasza:
67%
este 11-kor feküdtem a nappaliban a kanapén a laptoppal, és épp azon filóztam hogy ideje menni aludni, amikor megrepedt a burok. Felálltam, és elfolyt a vizem.
2013. jan. 14. 14:13
 5/24 anonim ***** válasza:
67%

A férjem aludt, én tv-t néztem.Aznap reggel saját felelősségemre hazamentem a kórházból, mert napok óta várakoztunk a szülés megindításához az optimális időre. Naponta kétszer vizsgálták a magzatvizet, és ebbe már beleőrültem. Kimostam a szennyest otthon.Jól kifáradtam. Egyszer csak azt éreztem, hogy bepisiltem, aztán szóltam a férjemnek, hogy mehetünk vissza a kórházba.Ott azzal fogadtak, na, megérte ezért hazamenni? Mondtam, hogy igen. Másnap délben született meg a kisfiú 2500 grammal.

A kislány nem küldött jeleket, bementem a kórházba a szokásos vizsgálatra, ott kiderült, hogy már bezöldült a magzatvíz, irány sürgősen a szülőszoba, s délután 1/2 3kor megszületett 3200 grammal.

2013. jan. 14. 14:14
 6/24 anonim ***** válasza:
77%
A Sparban vásárolgattam... 34 hetesen.
2013. jan. 14. 14:48
 7/24 anonim ***** válasza:
77%
Este kezdtem ötpercenként enyhe fájásokat érezni. Egész reggelig így ment, aludni nem hagyott. Délután 3.05-kor megszületett a lányom.
2013. jan. 14. 14:53
 8/24 anonim ***** válasza:
70%
Épp vásárolgattunk, sétálgattunk, ettünk a párommal, amikor már furcsán éreztem magam, nehezen vittek a lábaim, egyfolytában fájt a hasam, pont úgy mint a jóslók, de nem szűnt meg. Gondoltam a nagy melegtől, mert július eleje volt. Hazaértünk, lepihentem, valamivel jobb lett. Aztán rá egy órára fájt az egész hátam. A biztonság kedvéért elmentem hajat mosni, tusolni. Aztán este lefekvés után már 20 percenként jöttek a fájások. Éjjel a kórház ajtaját átlépve elfolyt a magzatvíz.
2013. jan. 14. 15:32
 9/24 anonim ***** válasza:
60%
Ballagáson voltunk aznap, egész nap jöttem-mentem, este még az én autómmal hordtuk haza a vendégeket... haza értünk, kiszálltam a volán mögül, s elfolyt a magzatvíz... ez volt este fél9kor, s másnap reggel fél9 után született meg a kislányom :) S most megint mindenórás vagyok, várom a nagy pillanatot, bár most sokkal nehezebb, hogy itthon kell hagyjam másfél éves picúrkámat, szerintem bőgve fogok elindulni... :(
2013. jan. 14. 15:53
 10/24 anonim ***** válasza:
50%
A kórházban. Nulla fájásokkal mentem be a megbeszélt időpontra az orvosomhoz. Ő meg már nem engedett el. Szülőszobára fektettek, rá fél órára már lettek fájások, 2,5 óra múlva pedig baba.
2013. jan. 14. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!