Hol voltál, mit csináltál éppen, amikor beindult a szülés?
Az első babával tévéztünk, amikor fájni kezdett. Már vártuk, hogy történjen valami, mert 4 nappal voltunk a kiírás után:D
A másodikkal aludni próbáltam, mikor jött egy fájás. AZért is lefeküdtem, mert akkor úgy döntöttem, hogy ez nem az, mert még rengeteg dolgom van, nem jöhet (38+2 volt).
De nem izgatta, hogy én még nem tervezem, jött, így nem tudtam aludni, neteztem, amíg nem rendeződtek a fájások:D Aztán hívtam anyukámat, hogy jöjjön vigyázni a nagyobbra, és mentünk a kórházba, 4 óra múlva már meg is született:D
A férjem aludt, én tv-t néztem.Aznap reggel saját felelősségemre hazamentem a kórházból, mert napok óta várakoztunk a szülés megindításához az optimális időre. Naponta kétszer vizsgálták a magzatvizet, és ebbe már beleőrültem. Kimostam a szennyest otthon.Jól kifáradtam. Egyszer csak azt éreztem, hogy bepisiltem, aztán szóltam a férjemnek, hogy mehetünk vissza a kórházba.Ott azzal fogadtak, na, megérte ezért hazamenni? Mondtam, hogy igen. Másnap délben született meg a kisfiú 2500 grammal.
A kislány nem küldött jeleket, bementem a kórházba a szokásos vizsgálatra, ott kiderült, hogy már bezöldült a magzatvíz, irány sürgősen a szülőszoba, s délután 1/2 3kor megszületett 3200 grammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!