Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hol voltál, mit csináltál...

Hol voltál, mit csináltál éppen, amikor beindult a szülés?

Figyelt kérdés
2013. jan. 14. 14:02
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Hú, 6-os, nem semmi! És ugye minden rendben volt? 9-es, ne aggódj, én is ugyanígy voltam, valóban nehéz, de aztán a kórházban már csak a baba tölti ki a gondolataidat, és amikor bemegy látogatni a "nagy", az nagyon szép és megható lesz!
2013. jan. 14. 17:13
 12/24 A kérdező kommentje:
10-es, ez melyik vizsgálat volt? Kiírt napon?
2013. jan. 14. 17:14
 13/24 anonim ***** válasza:
77%

6os vagyok.

Azonnal kórház, ahol befektettek visszatartásra. 2 hét múlva született meg a fiam, 3280g és 51cm, teljesen egészségesen.

De én is nagyon meglepődtem akkor és ott. Vicces volt, mert a kasszánál a csaj látta, hogy fájásaim vannak és felajánlotta, hogy üljek le. Én azt mondtam, inkább mennék a kórházba :)

2013. jan. 14. 17:20
 14/24 anonim ***** válasza:
83%
A gyakorin olvasgattam este egy kérdést szülés kategóriában, ahol valaki írta, hogy milyen tünetei vannak, és mikor fog így szülni. Én meg válaszoltam, hogy ugyan ezt érzem, de tuti nem lesz belőle még gyerek. Elég régóta voltak jóslóim. Felálltam,és elfolyt a vizem..
2013. jan. 14. 17:55
 15/24 anonim ***** válasza:
77%
Aludtam:) Hirtelen derékfájásra ébredtem hajnali 4kor, lefürödtem, majd egyből 3 percesek lettek a fájások, így rohantunk a korházba!
2013. jan. 14. 19:25
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem a 4. gyermekem itthon született, no, de nem szánt szándékkal!

A 38. héten 2 ujjnyira voltam nyitva. Ez talán természetes is a 4. terhességnél. Kérte a szülésznőm, hogy bármilyen gyanús fájdogálásnál (előéletemet ismerve)azonnal menjek a kórházba. A kórház kb 2 percre van gyalog a házunktól.

Reggel elment a család dolgozni és iskolába, otthon maradtam a 2 éves lányommal. Tettem a szokásos dolgokat otthon, mikor arra eszméltem, hogy mosogatás közben elfolyt a magzatvíz. No ekkor rám jött a frász!!! Alig tudtam a telefont a kezembe venni és gyorsan lefeküdni máris jöttek a piszok nagy fájások. Ez reggel 8 magasságában volt. És természetesen a 2 percesek. Miért is ne azok? Nem tudtam telefonálni, éppen csak a 104-et tárcsáztam, mellettem a 2 éves lányom csak rémülten nézett, hogy most mi történik. A telefonba szó szerint belenyögtem, próbáltam tudatni a diszpécserrel, hogy szülök. Csak a címet volt erőm bediktálni, máris jött a következő fájás. Kb 5 percen belül kiért a mentő, de addigra megszületett a kisfiam 8.20-kor. A mentős csak gratulált, elláttak bennünket, majd átvittek a szemközti kórházba. A lányom pedig addig velünk maradt, ameddig az apukája nem jött érte.

2013. jan. 14. 20:43
 17/24 anonim ***** válasza:
Utolsó ez nagyon durva :) De persze nagyon gratulálok!
2013. jan. 14. 20:49
 18/24 A kérdező kommentje:
Nem semmi sztorik, köszönöm!!! :-)
2013. jan. 14. 20:50
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm! Azért ilyet nem kívánok senkinek! Ráadásul a férjem a minap azzal állt elő, hogy szeretne még egy babát a 3 lány és az 1 fiúcska mellé. Hát nóóórmáális? :)
2013. jan. 14. 20:52
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Az igazak álmát aludtam amikor arra keltem hogy fáááj!

Hajnal 1 volt,rögtön 5 percesekkel kezdődött.3-ig sétálgattam a lakásban majd felkeltettem a páromat hogy menjünk a kórházba jön a fiunk :)

2013. jan. 14. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!