Hol voltál, mit csináltál éppen, amikor beindult a szülés?
6os vagyok.
Azonnal kórház, ahol befektettek visszatartásra. 2 hét múlva született meg a fiam, 3280g és 51cm, teljesen egészségesen.
De én is nagyon meglepődtem akkor és ott. Vicces volt, mert a kasszánál a csaj látta, hogy fájásaim vannak és felajánlotta, hogy üljek le. Én azt mondtam, inkább mennék a kórházba :)
Szia!
Nekem a 4. gyermekem itthon született, no, de nem szánt szándékkal!
A 38. héten 2 ujjnyira voltam nyitva. Ez talán természetes is a 4. terhességnél. Kérte a szülésznőm, hogy bármilyen gyanús fájdogálásnál (előéletemet ismerve)azonnal menjek a kórházba. A kórház kb 2 percre van gyalog a házunktól.
Reggel elment a család dolgozni és iskolába, otthon maradtam a 2 éves lányommal. Tettem a szokásos dolgokat otthon, mikor arra eszméltem, hogy mosogatás közben elfolyt a magzatvíz. No ekkor rám jött a frász!!! Alig tudtam a telefont a kezembe venni és gyorsan lefeküdni máris jöttek a piszok nagy fájások. Ez reggel 8 magasságában volt. És természetesen a 2 percesek. Miért is ne azok? Nem tudtam telefonálni, éppen csak a 104-et tárcsáztam, mellettem a 2 éves lányom csak rémülten nézett, hogy most mi történik. A telefonba szó szerint belenyögtem, próbáltam tudatni a diszpécserrel, hogy szülök. Csak a címet volt erőm bediktálni, máris jött a következő fájás. Kb 5 percen belül kiért a mentő, de addigra megszületett a kisfiam 8.20-kor. A mentős csak gratulált, elláttak bennünket, majd átvittek a szemközti kórházba. A lányom pedig addig velünk maradt, ameddig az apukája nem jött érte.
Az igazak álmát aludtam amikor arra keltem hogy fáááj!
Hajnal 1 volt,rögtön 5 percesekkel kezdődött.3-ig sétálgattam a lakásban majd felkeltettem a páromat hogy menjünk a kórházba jön a fiunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!