Mit csináltál éppen mikor beindult a szülés?
Figyelt kérdés
2009. dec. 2. 12:07
1/14 anonim válasza:
Én feküdtem a szülőágyon, és a barátnőmre próbáltam figyelni, aki bent volt velem, és épp vicceket mesélt a szülésznőnek :)
2/14 anonim válasza:
aludtam, úgy folyt el a magzatvízem... nem ijedtem meg, sejtettem mi ez, de azért gyorsan felráztam a párom és siettem a wc-re, hogy ne az ágy legyen "vizes"
3/14 anonim válasza:
1. vagyok. Nem azt akartad kérdezni inkább, hogy mit csináltál, mikor beindultak a fájások? :)) (mert akkor még aludtam én is.. hajnali 4 óra volt, és arra ébredtem hogy fáj).
4/14 anonim válasza:
nálam ez nem egy pillanat volt, hanem egy folyamat. Maga a szülés(kitolás) elindulásakor a zuhany alatt ültem a labdán és éreztem hogy tolnom kell. Nem volt kellemes érzés.
6/14 anonim válasza:
Este 11-kor, vásárlásból mentünk hazafelé egy busszal :)) Ugrott a busz és elfolyt a magzatvíz. Ennek ma este lesz 1 éve :) Holnap lesz 1 éves a kisfiunk.
7/14 anonim válasza:
Az elsőnél aludtam, a másodiknál épp a karácsonyfát szerettük volna reggelre feldíszíteni, de erre már nem került sor.
8/14 anonim válasza:
12:12-nek!
Boldog Szülinapot Nektek holnapra!
Nekem holnap lesz 10 éves a nagyfiam.
:D
9/14 A kérdező kommentje:
de, azt akartam kérdezni, hogy mikor a vajúdás elkezdődött :)
2009. dec. 2. 12:28
10/14 anonim válasza:
Aludtam volna. :)
(Nekem pedig fél éves lesz holnap a babám. Mindenkinek boldogságot!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!