Dr. Farkas Bence szülész, nőgyógyászról szeretnék információt, véleményt, tapasztalatot kapni. ÁEK, Honvéd Kórház, MÁV. Van valaki aki megosztaná?
Igen, köszönöm szépen, a régi MÁV-ban, azaz Honvédban lesz a nagy nap! Minden érdekel a dokival kapcsolatban, tehát, ha nem gond, lenne kérdésem, akár privát is.
Terhesgondozásra is hozzá jártál? Esetleg magánrendelésre, vagy az ÁEK-ba? Felkérted szülésre? Esett szó pénzről, vagy adtál neki (mennyit?)? Milyen típusú ember, közvetlen, mosolygós, figyelmes? Úgy tudom, hogy fiatal orvos, talán rezidens?
Szívesen olvasnám a szüléstörténetedet is, persze privát!
Köszönöm a jelentkezésedet, és felteszek minden kérdést, ami még eszembe jut, ha nem gond :)
Természetesen ment a zöld kezecske!
Boldog babázást! :)
azt hiszem jobbat keresve se találnál!
én is nála szültem, nem volt választott dokim és ő volt az ügyeletes
gátvarrásnál minden szúrásért bocsánatot kért:D
az az egyetlen hibája hogy nem vett feleségül :D
Köszönöm szépen a válaszodat kedves utolsó!
Tudnál róla mást is mondani, gyermekágyon is meglátogatott, kontrollra hozzá mész vissza? Szívesen olvasnék minden részletet, akár privát is!
Boldog és egészséges babázást kívánok Nektek!
Sziasztok! Én nála voltam ügyeleti császáron, és mondhatom, profi, nagyon kedves, törődő, és valóban az az egy hibája van, hogy engem sem vett el ;-)
Szívből ajánlom. Soha nem fáj a vizsgálat nála, mindig udvarias, és hát, szemtelenül jóképű... :-)
ÁEK: rendben, profik, bár eléggé császápártiak, aznap 13/12 szülés volt császáros...
Én szuper csecsemőst fogtam ki, de a szülésznő rémes volt...Sajnos nem tudom a nevét, annyira kivert a víz tőle, hogy igyekeztem mielőbb elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!