Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Bécsben, Ausztirában, Németors...

Bécsben, Ausztirában, Németországban szült már valaki Magyar orvosnál? Tudnátok ajánlani? Minden képpen Magyar orvosnál szeretnék szülni. Ettől rettegek a legjobban hogy nemtalálok.

Figyelt kérdés

2012. dec. 11. 21:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Én jövő júliusra vagyok kiírva, Bécsben élek, itt fogok szülni. Nőgyógyászt, háziorvost találtam magyart, meg is vagyok velük elégedve, de biztosan nem magyar orvosnál(?) vagy szülésznőnél fogok szülni. Ne aggódj, nem lesz akkor sem baj, ha nem magyar az orvos/szülésznő! Azt nem tudom, hogy hol lehet magyar szülész, de szerintem ne ez alapján válassz kórházat.
2012. dec. 11. 21:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ:) És boldog babavárást:)
2012. dec. 11. 22:25
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

Giessen-ben d.Berkes Enikő.

Nagyon rendes orvos,én nála szültem a kislányomat.

Fiatal,lelkiismeretes!

2012. dec. 11. 23:55
 4/6 A kérdező kommentje:
huh . :) köszönöm szépen most megmentettél :) Másalaki tud esetleg még?:) köszönöööööm előre is:)
2012. dec. 13. 12:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Igazán nincs mit,más nem ismerek,de szerintem nézz körül a kinti klinikák honlapján,biztos,hogy fogsz magyar névre:)

Én is találtam még egyet,

dr.Magenheim Rita,Berlin,St.Joseph Krankenhaus.

Vele is beszéltem anno telefonon,de nekünk messze lett volna,úgyhogy végül nem hozzá,hanem Berkes Enikőhöz mentem.

2012. dec. 13. 19:55
 6/6 gumicsibe válasza:
Magenheim doktornőt inkább hagyjuk... Tudom, régi a poszt, hátha azóta lelkiismeretesebb...
2017. febr. 2. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!