Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Pécsen szülész-nőgyógyászt...

Pécsen szülész-nőgyógyászt keresek. Tud esetleg valaki jó dokit aki tényleg kedves?

Figyelt kérdés

Melyik szülész-nőgyógyászt ajánlanátok?? Magándokit keresek!

(Árat,és rendelőt is) Előre is köszönöm!! Fontos hogy kedes legyen!!

2013. jan. 10. 10:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Labossa Gusztáv. Szerintem a legjobb. A rendelője a Rákóczi út Felsőmalom u sarkán van ( A volt Lépcsőház "disco" belső udvarán). Vizsgálat díja 8.000 Ft, Terhesgondozás 7.000 Ft. Nagyon kedves, lelkiismeretes. Nekünk még éjszaka is csinált vizsgálatot mert nem volt valamiben biztos a rendelőjében.
2013. jan. 10. 10:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha kell elküldöm a telefonszámát is privátban.
2013. jan. 10. 10:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Dr. Tamás Péter, a terhespatológia osztályvezetője, szuper kedves a betegeivel, maximálisan odafigyel mindenre, József A. utca és 8000.
2013. jan. 10. 11:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Labossa Gusztáv,mindkét gyerekemet nála szültem,csupa pozitív dolgot tudnék róla mondani,nagyon kedves,mosolygós,segítőkész orvos,bármikor hívhatod,mindenben segít,az árai közép kategóriájuak, én csakis ajánlani tudom
2013. jan. 10. 12:10
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! Labossa Gusztáv ő idősebb doki már??
2013. jan. 11. 08:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem idős, viszont kellően tapasztalt már. Szerintem olyan 40 körül járhat.
2013. jan. 11. 09:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem idős,de 40 felett van,viszont ő az egyik genetikus orvos a 4 közül,akik a klinikán vannak, tapasztalt és nagyon ügyes,alapos,ja és még jóképű is:)
2013. jan. 11. 11:07
 8/9 A kérdező kommentje:
sziasztok! Labossa Gusztáv telefonszámát valaki eltudja küldeni privátba?? előre is köszönöm.
2013. jan. 14. 17:49
 9/9 anonim ***** válasza:

Dr Hartmann Tamás. Szintén ott a rendelése, mint a Labossa doktor Úrnak, csak péntekenként 16-20 között. 8.000 Ft a gondozás.

Velem mindig nagyon kedves, nekem bejön a humora is! Neki köszönhetem, hogy babát várok :)

2013. márc. 23. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!