Szült valaki dr Asbóth Ákosnál a Péterfyben? Vagy ismeri valaki dr Molnár László szülész-nőgyógyászt a Jánosban? Mindkét kórházról is várok véleményeket, tapasztalatokat. A 3. babámat várom, és EDA-val szeretnék szülni.
Molnár Lászlót nem ismerem, de kétszer szültem a Jánosban (2 éve, és most 3 hete). Szerintem jó kórház, én jól éreztem magamat, nem volt gond. Mindenki kedves volt.
Edát nem tudom, én nem kértem.
Konkrétan az orvosokat nem ismerem, azzal kapcsolatosan nem tudok segíteni, de én a Jánosban szültem, EDA-val.
Maga a szülés kulturált és profin levezetett volt. A környezet nálam csillagos ötös, nagyon jó, hogy mindenkinek megvan a külön kis szülőszobája, káddal, labdával, tv-vel, mosdóval. A férjem mellettem volt a vajúdás alatt, csak a kitolásnál menekült ki :) A szülőszobán a személyzet nagyon kedves és értik a dolgukat. Nem volt fogadott szülésznőnk, viszont akihez kerültünk nagyon szimpi volt, úgyhogy megkértük, hogy maradjon végig, mert az pár óra pluszt jelentett neki. A dokink fogadott volt.
Úgy tudom bármikor, tehát éjszaka is lehet EDÁ-t kérni, van hozzá aneszteziológus, én is este szültem...
Mondjuk nekem nem jött sajnos be, mert leálltak tőle a fájások, úgyhogy meg kellett várniu, míg kimegy a hatása...
Úgyhogy a szülészettel én nagyon elégedett voltam.
A gyermekágyas osztályon viszont van pár ellenszenves nővérke, de vannak kedvesek is, ez szerencse kérdése, hogy épp kivel fut az ember össze az alatt a 3 nap alatt többet.
A védőnő viszont nagyon cuki, nagyon segítőkész, habár ez neked már annyira nem számít, de nálam első babánál sokat jelentett.
A következőt is itt fogom valószínű szülni, ha rajtam múlik :)
Asbóth dr volt ügyeletben, mikor a babám született, nekem ő nagyon szimpi is volt, utóbb a szülésznő megsúgta, hogy ha más van, akkor nem ússzuk meg a császárt. Az a benyomásom alakult ki róla, hogy kedves határozott orvos, aki érti a dolgát, én utána is őhozzá mentem.
Végül a második bébinél csak azért kerestem másik szülész orvost, mert a Péterfybe még egyszer nem akartam betenni a lábamat. Ez köszönhető a csecsemős nővéreknek és az ő hozzáállásuknak (kb 2 kivételt tudnék mondani...).
A János kórház szülészetét nem ismerem, arról nem tudok mondani semmit.
Szia!
Én nem náluk szültem,de ahova jártam a saját dokimhoz magánrendelésre(Rózsakert Medical),ott rendel Molnár dr. is.
Látásból nekem szimpatikus volt,párszor beszélgettem ott egy másik kismamával,és ő is nagyon dicsérte.
Jánoson mi is gondolkoztunk,szerintem a két általad említett kórház közül egyértelműen ez a jobb.Jobban felkészültek a szobák,sokkal szebbek a kórtermek-szülőszobák.Amiért mi nem választottuk,az azért volt,mert rátaláltam a dokimra(dr.Csermely Gyula) és az első vizsgálat után tudtam,hogy csak nála akarok szülni:):),ő pedig nem dolgozik ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!