Budapesti szülész orvosoknak mennyi hálapénzt szokás adni?
Én rákérdeztem, van olyan doki, aki kertel, van , aki rávágja mennyit szeretne.
A Szent Imrében én 80 at adtam.
Az enyém kerek-perec megmondta a tarifát. 80-120.000ft,mennyire vagyok vele elégedett. Én a Dél-pestiben szültem,de végig magán rendelésre jártam.
100.000ft-ot adtunk neki,császáros voltam.
Ha magától nem mondja nyugodtan kérdezz rá!
Általában a magánrendelésen elkért díj 10x-esét szokták kérni, már akik kerek perec megmondják. Én megkérdeztem, így a tiszta...
Megkérdeztem, hogy előreláthatólag vállalni tud-e, mert azt tudtam, hogy előre megmondja, ha arra az időre esetleg el kell utaznia, stb, akkor nem is vállal. És hogy mennyiért...
Nem kell szégyenlősködni szerintem, nem olyan fajták :)
Mi 120.000-et fizettünk. De amikor voltam a 6 hetes kontrollon, láttam, hogy emelte a tarifát, 14.000-re, úgyhogy a következő borsosabb lesz :)
Egyébként ez Bp-i viszonylatban sajnos már csak egy átlag ár... :(
Az én orvosomnak ki volt írva a rendelőbe a tarifája,annyit is adtam neki,és számlát is kaptam.Tudom,ritka az ilyen korrekt orvos,sajnos..
Általában a rendelés 10x-ét szokták adni.
Én sem kértem fel, csak a 12.héten beírta a naptárjába a hivatalos dátumot, így gondolom egyértelmű, hogy nála szülök.
Nála 8 a terhesgondozás, én 60ezret fogok adni, mondhatni az anyasági segély összegét kapja meg.
8as vagyok
Persze, hogy tudom a mobilszámát, még hétvégén vagy este is felvett, ha gondom volt. (Ilyen 1-1x fordult elő).
Hát nagyon remélem, hogy nem utazik el, de ez sajna akkor is előfordulhat, ha valaki ténylegesen felkér egy orvost...sajnos sok ilyet is hallottam. De azért még bízom benne :) Remélem nem fogok csalódni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!