Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 35. hét körül indult be...

35. hét körül indult be valakinek a szülés? Ha igen akkor csináltál valami megerőltetőt?

Figyelt kérdés
vagy történt körülötted valami hirtelen, nem tervezett esemény? vagy túlhajszoltad magad? mennyivel született? minden rendben volt?

2012. nov. 5. 08:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Én a 35. héten szültem. A babám 2400g és 44 cm volt, kis magzatvíz volt a tüdejében ezért 10 napig kapott antibiotikumot, de már a 11. nap jöhettünk is haza. Azóta sincs vele semmi probléma:-)))

Én semmi megerőltetőt nem csináltam, akkor már 2 hónapja szigorúan feküdtem, mert a 27. héten kinyílt a belső méhszájam. Éjjel felkeltem, úgy éreztem székrekedésem van, aztán egyszer csak rúgott egyet a baba és abban a pillanatban elöntött a vér. Elkezdett leválni a placenta...

2012. nov. 5. 12:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Szobatársamnak 35. héten indult be.Nem csinált semmi megerőltetőt,már hetek óta kórházban volt.A napi rutin nst közben elfolyt a magzatvize :)
2012. nov. 5. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!