Hol voltál és mit csináltál éppen, mikor beindult a szülés?
Elsőnél mázlim volt, otthon voltunk, 41. héten, 26 évesen.
Másodiknál vicces volt: 39. héten nst-n voltam Bp. másik végén, ahol nem volt rendben valami, így beirányítottak a kórházba, ahonnan meg átirányítottak a Baross utcai klinikára, mert ott van profi gép, viszont csak du. 2-re mehettem, ez meg 11-kor volt. Ezért kimentem a budaörsi Ikea-ba nézelődni és kajálni. Utóbbi alatt jött az első fájás, miközben a páromnak tartottam beszámolót telefonon :) A 3. után hívtam a dokit és a szülésznőt, akik azt mondták, nyugodtan menjek el a vizsgálatra, majd utána ráérek bemenni a kórházba hozzájuk. A klinikára menet már 10 perces fájásaim voltak és persze akkor volt minden idők legnagyobb dugója a Petőfi hídon, ja és még tankolnom is kellett volna, mert már egy ideje jelzett az autó, hogy üres a tank :)
Na, mondanom sem kell, hogy mire megérkeztem a klinikára, már 2 ujjnyira nyitva volt a méhszáj és 5 perces fájásaim voltak, ezért nem is engedtek már sehová, pedig ugye másik kórházban volt fogadott orvosom és szülésznőm, de még mentővel sem akartak átvinni. Sőt, a csomagomért sem engedtek ki a kocsihoz vagy hogy dobjak be még pénzt az automatába, persze jól meg is büntettek...
A párom még épp időben érkezett, viszont a köldökzsinórt nem vághatta el, mert egyből elvitték a fiamat a pic-re, ahol elég furán nézett ki a 4 kilójával és 58 centijével a sok korababa között :)
Másnap megkaptam, persze makkegészségesen, azóta már 6,5 éves nagyfiú :)
Köszönöm, nagyon jók, még várok. 😊
Első babámat várom április közepére, vettem szinhazjegyet jövő péntekre, anyameknak meg ugyanarra a darabra a szulesem környékére. Mondtam neki (születésnapja volt), hogy ne haragudjon, de nem merem kockáztatni a későbbi időpontot.
Erről jutott eszembe, hogy felteszem a kerdest.
Első 26 évesen 38+5 naposan, lefeküdtem aludni, pár perc múlva elkezdett szivàrogni a magzatvíz.
Màsodikat 28 évesen a kiírt napon indítottàk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!