Elmúlik magátol az utcai hiszti, vagy keressek szittert?
Egy hete sehova nem lehet vinni a gyermeket.
Bölcsiből képtelenség hazahozni.mindenhol az
egész uton huzni kell.
Nem birom azt sem hogy a bevásárolt cuccokkal, nehéz babakocsival, hisztiző gyerekkel kell a lépcsőházban is lépcsőzni.
Miatta lett elővéve ujbol a babakocsi.
Én feladtam.részemről KEZELHETETLEN a helyzet.
Lassan pedig jönnek a gyereknapok és a rengeteg nyári program ahova menni kéne.
De gyomorgörccsel indulok érte. Ma ki sem merek már mozdulni vele a lakásbol.
Kocsi, segítség nincs.
Arra gondoltam adok fel hirdetést hogy hazahozos szittert keresek. Pénzért lehet szivesen vállalná más a tortúrát.
Viszont hogy fogok igy vele bárhova menni?
Minden praktikát bevetettem már. A megértő nyugodt hangvételűt, magyarázot, motiválot, dícsérőt, zsarolot, kiabálot, cipelőt.
Ha az egyik bokornál be is válik valami, kezdi ujra a következőnél. Nem tulzok azzal, hogy EGÉSZ uton csinálja.
Bocsi nyuszika felhivtam a központot es azt mondták teljesen alaptalanul vinném.
Mondtam hogy más forumozo anyák ellenkezőleg látják..
Közhely válasz.másokkal ne foglalkozzam
Masokkal ne foglalkozz? Akkor itt se tegyel fel napiszintu faraszto kerdeseket.
Az, hogy a gyereked kozel harom evesen nem beszel, kicsit sem normalis;)
Nezd, ami teny a teny: van egy 3 evesed akivel nem birsz el, nem beszel, kezelhetetlen, es te azon ragod magad hogy jonnek a nyari progik (hol? Februar van..) es nem akarsz otthon ulni.
Nevelni nem akarod, inkabb kifizetnel valakit aki megteszi.
Ne stilusrol papolj nem szedd ossze magad es a csaladod.
Az a vicc,hogy itt mindenkinek megmondod a tutit,csak épp a saját 3 éveseddel nem bírsz...pedig csak gyerek,hol van még a magasról szrik a fejere korszak!
Aztán meg jössz itt,hogy ne diagnosztizáljon senki,akkor mit szeretnél?
Szerintem adj fel hirdetest!
Hisztis, nehezen kezelheto ket es fel eves fiamhoz szittert keresek utcan kozlekedes celjabol.
Jelige: KEZELHETETLEN.
Egy hetet volt ilyen és utcán csak.
Ezen a héten eddig semmi baj nem volt.
A múlt héten már sokkolt, csak ezért volt a hirtelen kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!