Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elmúlik magátol az utcai...

Elmúlik magátol az utcai hiszti, vagy keressek szittert?

Figyelt kérdés

Egy hete sehova nem lehet vinni a gyermeket.

Bölcsiből képtelenség hazahozni.mindenhol az

egész uton huzni kell.

Nem birom azt sem hogy a bevásárolt cuccokkal, nehéz babakocsival, hisztiző gyerekkel kell a lépcsőházban is lépcsőzni.

Miatta lett elővéve ujbol a babakocsi.

Én feladtam.részemről KEZELHETETLEN a helyzet.

Lassan pedig jönnek a gyereknapok és a rengeteg nyári program ahova menni kéne.

De gyomorgörccsel indulok érte. Ma ki sem merek már mozdulni vele a lakásbol.

Kocsi, segítség nincs.

Arra gondoltam adok fel hirdetést hogy hazahozos szittert keresek. Pénzért lehet szivesen vállalná más a tortúrát.

Viszont hogy fogok igy vele bárhova menni?

Minden praktikát bevetettem már. A megértő nyugodt hangvételűt, magyarázot, motiválot, dícsérőt, zsarolot, kiabálot, cipelőt.

Ha az egyik bokornál be is válik valami, kezdi ujra a következőnél. Nem tulzok azzal, hogy EGÉSZ uton csinálja.

2017. febr. 19. 08:13
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
100%

"Minden praktikát bevetettem már. A megértő nyugodt hangvételűt, magyarázot, motiválot, dícsérőt, zsarolot, kiabálot, cipelőt."

Van két kérdésem, hátha itt van a kutya elásva:

- Következetesen neveled?

- Kitartó türelemmel neveled?

Tudom, hogy nem könnyű, szinte biztos, hogy dackorszakban van, mivel bölcsődés.

Ezt javaslom, olvasd el, nagyon hasznos, nem hosszú cikk:

[link]

2017. febr. 19. 20:38
 52/68 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsot :)

Mások meg inkább ne diagnosztizáljanak a neten:)

2017. febr. 19. 21:57
 53/68 A kérdező kommentje:

Bölcsiben nem reagálják le a hisztit..

Es nincs versmondás..! Az ovi választásnál erre rá is fogok kérdezni.

Kb 7 honap mulva kezdi..

2017. febr. 19. 21:59
 54/68 anonim ***** válasza:
Nem is kötelező versmondásta gondoltam hanem mondókázásra ha úgy jobban tetszik...
2017. febr. 19. 22:10
 55/68 anonim ***** válasza:
Nem nem fog elmúlni magától. 3 csemetém van 3 féle temperamentummal. Lányom nagyon hisztis 6 éves. Rájöttem neki egy picit több szabadságot kell adnom nek. Nem kezelhetem úgy mint a fiam aki 3 éves és a picit aki18 hónapos. A fiam 3 éves nem beszél már felmérték most a fejlesztés beindulására várunk. Ő sokszor azért sír mert nem tudja rendesen megértetni magát velünk. Ő extrafigyílmet igényel tőlünk, hogy a mutogatásait megértsük. A másik amit megfigyeltem akkor vannak hisztisebb napjaink, ha a gyerekek a belsőfeszültséget nem tudjáklevezetni. Télen rosszabb hiszen nem tudunk annyit kint lenni mint kellene. Viszont hatúl fáradtak azsem jó mert akkor a ló túloldalára átesnek. Viszont hagyni kell őket úgy is, hogy nézelődhetnek el molyolhat egy bokornál mert ő ebből nagyon sokat tanul. Viszont ajálom, hogy méresd fel mennyire van lemaradva a kortársaitól.
2017. febr. 20. 14:47
 56/68 anonim ***** válasza:

"Mások meg inkább ne diagnosztizáljanak a neten:)"

Kérdező, ezt mire érted, kire érted?

2017. febr. 20. 19:02
 57/68 A kérdező kommentje:

Arra értem, hogy a gondozók szerint másban meg óvodás szinten van, megelőzi a korosztályát.

De itt meg amiket irnak egyesek..

Erre irtam hogy nem netről kellene ismeretlenben diagnosztizálni.

A babakocsiban ujabban nosztalgiázik es dudolgat.sokkal jobb kedvvel megyünk haza igy.lehet tényleg fáradt uton gyalogolni es az a baj..

Nem tudom. Holnap megprobálom babakocsi nélkül.

2017. febr. 20. 20:29
 58/68 A kérdező kommentje:
Pl 43,36,22
2017. febr. 20. 20:32
 59/68 A kérdező kommentje:

*nem 43

De csak át kell olvasni hol vannak diagnosztizálo válaszok, csak én épp sokfelé vagyok most, bocsi

2017. febr. 20. 21:01
 60/68 anonim ***** válasza:
45%

:-)

Már értem miért olyan a gyereked,amilyen.

Keress orvost nyuszika,magadnak is...

2017. febr. 20. 21:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!