Elmúlik magátol az utcai hiszti, vagy keressek szittert?
Egy hete sehova nem lehet vinni a gyermeket.
Bölcsiből képtelenség hazahozni.mindenhol az
egész uton huzni kell.
Nem birom azt sem hogy a bevásárolt cuccokkal, nehéz babakocsival, hisztiző gyerekkel kell a lépcsőházban is lépcsőzni.
Miatta lett elővéve ujbol a babakocsi.
Én feladtam.részemről KEZELHETETLEN a helyzet.
Lassan pedig jönnek a gyereknapok és a rengeteg nyári program ahova menni kéne.
De gyomorgörccsel indulok érte. Ma ki sem merek már mozdulni vele a lakásbol.
Kocsi, segítség nincs.
Arra gondoltam adok fel hirdetést hogy hazahozos szittert keresek. Pénzért lehet szivesen vállalná más a tortúrát.
Viszont hogy fogok igy vele bárhova menni?
Minden praktikát bevetettem már. A megértő nyugodt hangvételűt, magyarázot, motiválot, dícsérőt, zsarolot, kiabálot, cipelőt.
Ha az egyik bokornál be is válik valami, kezdi ujra a következőnél. Nem tulzok azzal, hogy EGÉSZ uton csinálja.
De a rokonok nem az anyjuk! Ok mondhatjak hogy nem birnak vele de Te nem.
Kezdem azt erezni hogy kamukerdes, mar bocsanat de ennyire ...nem is tudom hogy fejezzem ki magam....akaratgyenge felnott ember nincs. A megfogalmazas is olyan mintha egy unatkozo tini lennel.
Nem mulik el! Te tudod elmulasztani. Kepzeld, most ert abba a korba hogy csak rosszabb lesz, ha nem neveled ki. Majd meg is rangat meg rugdos es visit is veled par het mulva.
Szoval hiaba jonnek a programok te majd otthon ulsz a gyereked meg rugkapalva ordit hogy menni akar. De mivel cs.eszted megnevelni, majd a programon is ordit.
Amugy kamu.
A nehézségeken dolgozni kell!! Magától nem fog elmúlni. Ki nevelje, ha nem te? Szedd össze magad, igenis neked kell megoldani. Nem nyavalyogni, hanem cselekedni és sokat agyalni, mi lehetne a megoldás.
Nem tudom, hogy lehet valaki ilyen. Ha nehézségbe ütközök anyakén - van bőven mindig - engem nagyon zavar, és nem hagy nyugodni a dolog addig, míg meg nem találom a megoldást, de legalábbis keresem folyamatosan.
Eddig MINDEN ember aki velünk jött egy MAGATEHETETLEN volt.
Én millio dologgal probáltam már kezelni.
Erre még rosszabb lett mint volt.már lehetetlen vele utcán lenni.
Akkor könyveld el magadban nyugodtan, hogy a gyerek nevelhetetlen, dobd be a törülközőt, és innentől zárkózzatok be a lakásba. Biztos szép lesz az elkövetkezendő 15 évetek együtt.
Apja amúgy hol van?
Jaj,remélem nem veled találkoztam a játszótéren! Egyszem gyerekkel volt az a nő,én meg 2 sajáttal+ 1 unokatesóval. És azt mondta,hogy szóljak már rá a gyerekére,mert rá nem hallgat (wtf???)
Mit szóljak én más kölykére,mikor ott az anyja? Oldja meg,nekem is megvan a saját bajom az enyémekkel,ne kelljen már a játszótéren máséval is foglalkozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!