Elmúlik magátol az utcai hiszti, vagy keressek szittert?
Egy hete sehova nem lehet vinni a gyermeket.
Bölcsiből képtelenség hazahozni.mindenhol az
egész uton huzni kell.
Nem birom azt sem hogy a bevásárolt cuccokkal, nehéz babakocsival, hisztiző gyerekkel kell a lépcsőházban is lépcsőzni.
Miatta lett elővéve ujbol a babakocsi.
Én feladtam.részemről KEZELHETETLEN a helyzet.
Lassan pedig jönnek a gyereknapok és a rengeteg nyári program ahova menni kéne.
De gyomorgörccsel indulok érte. Ma ki sem merek már mozdulni vele a lakásbol.
Kocsi, segítség nincs.
Arra gondoltam adok fel hirdetést hogy hazahozos szittert keresek. Pénzért lehet szivesen vállalná más a tortúrát.
Viszont hogy fogok igy vele bárhova menni?
Minden praktikát bevetettem már. A megértő nyugodt hangvételűt, magyarázot, motiválot, dícsérőt, zsarolot, kiabálot, cipelőt.
Ha az egyik bokornál be is válik valami, kezdi ujra a következőnél. Nem tulzok azzal, hogy EGÉSZ uton csinálja.
Itthon, vagy ha valahol vagyunk pl bolt, orvos, pláza, rokonok, akkor nem csinálja.CSAK az utcán.
3 éves lesz
Na ne szorakozz, es ha jon kesobb a kiskamaszkori durca akkor meg durca-szittert keresel aki visszaszol es neveli helyetted a feleselo kiskamaszt?
Sajnos vannak nehezebb gyerekek, ki kell talalni a megfelelo modszert. Pl ahogy erte mesz mar mindod neki milyen izgalmas lesz a delutan, beszelteted, milyen napja volt, lekotod a figyelmet. Kitalalsz apro jatekokat, pl hazefele mutasson ra minden zold autora, vagy szamoljatok a kutyakat, stb.
Most a te feladatod, hogy kineveld a hiszti ami -ha nem teszed- csak rosszabb lesz! Eleg hisztis kezelhetetlen gyereked kerdest tesznek fel mostanaban 3-4 evesektrol, ha nem akarsz te lenni a kovetkezo, neveld! Ez is az anya dolga nem csak a napos oldala..
Nem tudom nevelni.nem köthető le a figyelme, csak pillanatokra. Vagy leáll fűnyirot nézni és nem jön tovább.
Nem beszél még.
Nem tudod nevelni? Akkor segitseg kell, es nem neki! Menj el pszichologushoz vagy nevelesi tanacsadohoz....
Ne haragudj, de napi szinten irnak ki kerdest hogy a "ketevesen ut-rug-harap", na AZ gond. Ez nem az. Az, hogy megall funyirot nezni, nem hiszti meg viselkedeszavar. Neked viszont szakember kell mert ha mar most feladod a neveleset akkor botranyosan s.zar csaladi eletetek lesz. Vagy fizess egy szitternek aki majd neveli de akkor a gyerek szemeben te csak masodik leszel.
Ne bssz már! Mi az,hogy nem tudod nevelni? Te gyereked,nem? Mondjuk igazad van,könnyebb azt mondani,hogy nevelhetetlen.
Figyu,szerintem itt mindenki volt ilyen helyzetben,mégis megoldottuk! Hogy ég-e a pofád az utcán? Igen. Csúnyán néznek rád az emberek? Igen! De pont ezt kell leszrni! Ha te nem neveled,ki fogja??
Szerinted a bébiszitter mit csinál vele? Életbe tartja,míg vissza nem adja neked,ennyi!
Úgyhogy rúgd s..ggbe magad és hajrá! Lesz ez még ilyenebb is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!