Elmúlik magátol az utcai hiszti, vagy keressek szittert?
Egy hete sehova nem lehet vinni a gyermeket.
Bölcsiből képtelenség hazahozni.mindenhol az
egész uton huzni kell.
Nem birom azt sem hogy a bevásárolt cuccokkal, nehéz babakocsival, hisztiző gyerekkel kell a lépcsőházban is lépcsőzni.
Miatta lett elővéve ujbol a babakocsi.
Én feladtam.részemről KEZELHETETLEN a helyzet.
Lassan pedig jönnek a gyereknapok és a rengeteg nyári program ahova menni kéne.
De gyomorgörccsel indulok érte. Ma ki sem merek már mozdulni vele a lakásbol.
Kocsi, segítség nincs.
Arra gondoltam adok fel hirdetést hogy hazahozos szittert keresek. Pénzért lehet szivesen vállalná más a tortúrát.
Viszont hogy fogok igy vele bárhova menni?
Minden praktikát bevetettem már. A megértő nyugodt hangvételűt, magyarázot, motiválot, dícsérőt, zsarolot, kiabálot, cipelőt.
Ha az egyik bokornál be is válik valami, kezdi ujra a következőnél. Nem tulzok azzal, hogy EGÉSZ uton csinálja.
Köszi a válaszokat :)
Közben rájöttem az okára!!!
Azota van ez, miota voltunk kisgyermekes
családnál és ott a kisgyermek mindent megkap a hisztivel.(legalábbis míg náluk voltunk)
EZT a magatartást utánozza a gyermekem
Csak pont azóta ilyen.
Gyermekem mindig megfigyeli más gyermel viselkedését.multkor egy babát utánozott a buszon ahogy gagyog.és azzal szorakozott egy darabig hogy mosolyogva örömmel utánozta.
Amugy ezt a bölcsiben is mondták hogy gyermekek legjobban egymàstol tanulnak pláne ha csinytevésrol van szo, az ragad a leggyorsabban
Igaz ezzel nem vagyok kisegitve..
Ráadásul ismét meghivásunk van...
Nem, hanem így reményem van, hogy kikopik.
Csak kezdhetem az olcso kifogásokat gyártani, hogy miért nem megyünk és később sem, és ők se jöjjenek...
Ez szép lesz..
Most olvasom, hogy még nem is beszél.
Azonnal telefon a Korai fejlesztőbe!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!