Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elmúlik magátol az utcai...

Elmúlik magátol az utcai hiszti, vagy keressek szittert?

Figyelt kérdés

Egy hete sehova nem lehet vinni a gyermeket.

Bölcsiből képtelenség hazahozni.mindenhol az

egész uton huzni kell.

Nem birom azt sem hogy a bevásárolt cuccokkal, nehéz babakocsival, hisztiző gyerekkel kell a lépcsőházban is lépcsőzni.

Miatta lett elővéve ujbol a babakocsi.

Én feladtam.részemről KEZELHETETLEN a helyzet.

Lassan pedig jönnek a gyereknapok és a rengeteg nyári program ahova menni kéne.

De gyomorgörccsel indulok érte. Ma ki sem merek már mozdulni vele a lakásbol.

Kocsi, segítség nincs.

Arra gondoltam adok fel hirdetést hogy hazahozos szittert keresek. Pénzért lehet szivesen vállalná más a tortúrát.

Viszont hogy fogok igy vele bárhova menni?

Minden praktikát bevetettem már. A megértő nyugodt hangvételűt, magyarázot, motiválot, dícsérőt, zsarolot, kiabálot, cipelőt.

Ha az egyik bokornál be is válik valami, kezdi ujra a következőnél. Nem tulzok azzal, hogy EGÉSZ uton csinálja.

2017. febr. 19. 08:13
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
72%
Nem várni, kell, hanem tenni! Sok sikert!
2017. febr. 19. 16:30
 42/68 A kérdező kommentje:

Logopedus nem vállal 3 év alatt.

Plusz értelmes, rafinált, tud beszélni másfél éves kora ota, csak nem akar.

Azt mondták hogy igy kerek még neki a világ nem szabad erőltetni, a korai fejlesztés káros is lehet.

2017. febr. 19. 16:31
 43/68 anonim ***** válasza:
91%

Jesszus,te amúgy komplett vagy???

Most komolyan! 3 évesen nem beszél,de biztos az a baj,hogy másokat másol...vagy inkább,hogy nem beszél és frusztrálja ez! Te észlény!

Miért nem segítesz neki?

2017. febr. 19. 16:33
 44/68 A kérdező kommentje:

Nem frusztrálja.szándékosan nem beszél.Amit eddig hallottam tőle még helyesen is ejti.

De a logopedus mondta hogy ha betölti a 3-at, akkor kereshetem csak.

2017. febr. 19. 16:36
 45/68 anonim ***** válasza:
92%
Ha te komlyan elhiszed azt, hogy egyetlen alkalommal voltatok látogatóban egy családnál, és a gyerek azalattba pár óra alatt úgy eltanulta a hisztit, hogy hetek óta ne lehet róla leszoktatni, akkor tényleg reménytelen eset vagy. Ennél szebb példáját talán még soha nem láttam annak, hogy hogyan kenjük másra a saját hibánkat.
2017. febr. 19. 17:43
 46/68 anonim ***** válasza:
88%

Érdekes módon itt 2 év felett van már korai fejlesztés,mivel rendes oviba nem mehet az a gyerek,aki nem tud beszélni.

A tied nem tud,nem nem akar. A közösségben indul meg a beszéd,pont mert meg akarja értetni magát másokkal. Tiédnek nem indult be.

A szitter elhozza és ennyi,ettől még nem múlik el a hiszti. Neked kell nevelni. Mellesleg ha hisztizik,hagyd ott. Persze nem úttest mellett. Hidd el nagyon gyorsan megtanulja,hogy hisztinél nem vagy rá kiváncsi.

2017. febr. 19. 17:44
 47/68 A kérdező kommentje:

Rendben.

Megkérdezek erről szakembert.

Habár oviig van pár hónapja.

De egy telefont fel tudok venni.

2017. febr. 19. 18:12
 48/68 A kérdező kommentje:
Habár egy hete ilyen.
2017. febr. 19. 18:27
 49/68 anonim ***** válasza:
85%
Nem logopédusra van szüksége, de majd a fejlesztőben elirányítanak, ahová kell. Olyan nincs, hogy nem akar beszélni, de különben tud. Illetve ismerek egy ilyet, aki autista. Amiket leírtál tüneteket, az is minimum gyanús ez ügyben.
2017. febr. 19. 19:08
 50/68 anonim ***** válasza:
91%

És a bölcsiben szerinted még nem látott hisztiző gyereket?

És ha a többieket utánozza, akkor a beszédben, versmondásban miért nem utánozza őket?

2017. febr. 19. 20:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!