Elmúlik magátol az utcai hiszti, vagy keressek szittert?
Egy hete sehova nem lehet vinni a gyermeket.
Bölcsiből képtelenség hazahozni.mindenhol az
egész uton huzni kell.
Nem birom azt sem hogy a bevásárolt cuccokkal, nehéz babakocsival, hisztiző gyerekkel kell a lépcsőházban is lépcsőzni.
Miatta lett elővéve ujbol a babakocsi.
Én feladtam.részemről KEZELHETETLEN a helyzet.
Lassan pedig jönnek a gyereknapok és a rengeteg nyári program ahova menni kéne.
De gyomorgörccsel indulok érte. Ma ki sem merek már mozdulni vele a lakásbol.
Kocsi, segítség nincs.
Arra gondoltam adok fel hirdetést hogy hazahozos szittert keresek. Pénzért lehet szivesen vállalná más a tortúrát.
Viszont hogy fogok igy vele bárhova menni?
Minden praktikát bevetettem már. A megértő nyugodt hangvételűt, magyarázot, motiválot, dícsérőt, zsarolot, kiabálot, cipelőt.
Ha az egyik bokornál be is válik valami, kezdi ujra a következőnél. Nem tulzok azzal, hogy EGÉSZ uton csinálja.
Nem mástol várnám, hanem más sem tudja kezelni, nem csak én.
És remélem, ahogy jött, ugy el is múlik. Mert nem akarok sokáig itthon ülni.
Értsd már meg: nem fog elmúlni!!!!!
Neked kell valahogy valamit változtatni. Ez a gyerek velejárója. Vannak nehezebb napok nála is. Valószínűleg kezdődik a dackorszak, és ha te már most kész vagy, később semmit nem fogsz tudni tenni. Na, akkor ténylg tehetetlen leszel.
Ő kínlódik, te tiszta ideg vagy, ráadásul ezt ő is megérzi rajtad. Nyugalom, sok séta, beszélgetés. Néha menjetek csak úgy sétálni, akikor nem vagytok időhöz kötve, és nem vagy felpakolva.
Őt érdekli a fűnyíró, annak ellenére, h te lesz@rod.
bocs, nem olvasok vissza, úgyis csak felhúzom magam olyanokon hogy egy 3 évesnek minek a babakocsi...egyáltalán nem baj hogy elővetted, ha ezzel megkönnyíted kettőtök életét. Fáradt már délutánra, természetes hogy nem tud annyit gyalogolni még, nem attól lesz maraton futó, hogy hisztisen erőlteted a kilóméteres gyaloglásokat. Ennyit a babakocsiról.
Másrészt. Miért hisztizik? Mert nem kap elég figyelmet. Ha szittert szerzel neki, nem kapja tőled meg amit akar: a figyelmed. Gondolom hétvégi sétáknál, ha mosolygós vagy, és egész nap vele vagy, nincs ez...ugye?
A bokor szüttyögések nekem is az idegeimre mennek, én ugyanis utálok várakozni, de rájöttem ha nem vagyok türelmes, pont abból lesz a hiszti meg a veszekedés. Megtanultam úgy elindulni otthonról (és inkább csak akkor elindulni) ha eltudom fogadni, hogy vagy babakocsiba ül, vagy lassan fogunk haladni...van nálam mindig ropi, ha valahova sietünk, és babakocsizni nem lehet, azzal csalogatom, mint valami palota pincsit, nem szép dolog de beválik :)
Természetesen fogadhatsz bébiszittert, ha neked úgy jobb.
Idővel persze el fog múlni, de az akár évek is lehet, ilyen hozzáállással különösen.
Nem egészen értem Te mit szeretnél? -azt hogy egy szó és nézelődés nélkül sétáljon végig veled egy három éves az utcán? Nem fog mert minden érdekli. Vagy ha mégis akkor ott baj van.
A babakocsi miért nem jó, ha már elővetted? -a vásárolt cuccot belepakolod és tolod a gyereket,a saját tempódban.
Ha sétáltok néha megálltok és megnézitek amit ő akar. Örülj hogy nyitott és érdeklődő a gyereked.
menjetek kismotorral, biciklivel, rollerrel, de én néha még dömperben is húztam a lányomat,igaz akkor még csak 1-2 éves volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!