Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szokott a gyereketek a játszót...

Szokott a gyereketek a játszótéren fához/bokorban pisilni?

Figyelt kérdés
Vagy hogy lehet ezt intézni, ott ahol nyilvános wc a közelben nincs??
2016. aug. 24. 08:18
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
De miért viszi ő a gyeteket a játszóra? Ne vigye, akkor nem kell bokorba pisilni.
2016. aug. 24. 19:25
 42/46 A kérdező kommentje:
mert 39 hetes terhes vagyok. meg mert szeret vele a játszótérre menni, és nem érzi problémának hogy a bokorba pisil. egyébként félreértés ne essék, én is úgy gondolom, hogy használjon betétet, mert ahogy itt valaki írta, csak a részegek meg a hajléktalanok pisilnek a bokorba, nálunk még a gyerekek se nagyon, csak gondoltam mielőtt érvelek neki, kiderítem, hogy egyébként más szokta e engedni a gyerekét a játszón pisilni..én sem szeretném hogy ott pisiljen bármelyikük is, ezért keresem a megoldást.
2016. aug. 24. 19:31
 43/46 anonim ***** válasza:

Persze, gondoltam, hogy megoldást keresel, én meg próbálom megérteni a helyzetet. :)

A betét a legjobb megoldás, nincs abban semmi sértő.

2016. aug. 24. 22:35
 44/46 anonim ***** válasza:
100%

4,5 éves a fiam. A legközelebbi játszótér 15-20 perc séta. Volt,hogy tudta tartani hazáig, de volt, hogy mivel ott játék közben teleitta magát vízzel, mondta,hogy most kell. Ilyenkor megfogom, kivezetem a bekerített részről és a legtávolabbi fához viszem.

Szerintem gyerek esetében ez teljesen elnézhető. Ne hasonlítsunk egy kisgyereket egy felnőtt emberhez.

2016. aug. 25. 04:34
 45/46 anonim ***** válasza:

Teljesen igazad van utolsó! Az én fiam is 4,5 éves. Nem mindig sikerül hazáig kbirni. És akkor mi van! Egy olyan fához vagy bokorhoz odamegy ami nem közszemlén van. És Ennyi! Mit kell ezen Ennyit vitázni.

Felnőtt esetén ez teljesen más! Én se pisilek a bokorba. Stb.

2016. aug. 25. 07:40
 46/46 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. remélem, megbékél, és átgondolja a betét dolgot.
2016. aug. 25. 08:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!