Szokott a gyereketek a játszótéren fához/bokorban pisilni?
Nem. Vittünk magunkkal mindig papirbilit szükség esetére.
Nyilvános WC a játszótéren jó nagy baromság, ha kicsit jobban belegondolsz. Ki tartaná rendben?
Én fel vagyok erre készül a ha valaki szol! 4 éves fiam van és igen szokott fa tövében pisilni!
Itt ahol mi lakunk annyi kutya és kutyaszar van! Nyilván kutyapisi is csak az nem látszik! Kisfiam mániája ha kimegyünk a házból rögtön a Földön matat. Tavaly meg is lett az eredménye mert csúnyán ótvaros lett. Na azota meggondolja. Ugyhogy ugy merjen nekem bárki szólni a pisilésért!
"Ki tartaná rendben?"
Mondjuk aki a játszóteret is???
Mivel nálunk sosem használt a fiam bilit, biztos furcsán nézne rám, ha egyet a játszótéren húznék elő...
Igen szokott, de nem a játszótéren. Az ugye bekerített rész, így oda kutyák sem járnak be. A kicsi gyerekek meg tényleg négykézláb szanaszét. De utcán simán pisiltetem a fa tövébe.
5!
Az emberi ürülék és vizelet fertőzőbb, mint az állati. Plusz a kóbor állat ellen nem tudsz mit tenni, a kutyatarto meg, aki ott hagyja, nyilván nem kisgyerekkel érkezik és marhára nem érdekli, hogy mi lesz a gyerekkel, úgyhogy ezt kár is volt ide keverni, mert semmi összefüggés. Te felnőtt vagy és gyereket nevelsz, nem osztonlenyt, neked kell megtanitanod, hogy nem való össze vissza pisilni bárhová
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!