Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szokott a gyereketek a játszót...

Szokott a gyereketek a játszótéren fához/bokorban pisilni?

Figyelt kérdés
Vagy hogy lehet ezt intézni, ott ahol nyilvános wc a közelben nincs??
2016. aug. 24. 08:18
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
74%

Na nálunk megcsinálták a nyilvános wct, 2 hónap alatt undorító lett.

Hiába takarítják êjjel a suhancok tönkreteszik, volt hogy a wct lerugták. Graffitik mindenhol. Az önkormányzat felévig bírta és bezárták.

2016. aug. 24. 09:25
 22/46 anonim ***** válasza:
71%
A fiam még pelusos, de ezen én is gondolkoztam már. Ahova mi járunk játszótérre nincs nyilávános wc, de ha lenne is, biztos nem lenne valami tiszta... Szerintem ki fogunk jönni a játszótérről és a parkban bokornál, fa tövénél megoldjuk. Nincs mit szóljon senki, a kutyák is oda pisilnek, kakálnak is, az meg csak a gazdi jóindulatán múlik, hogy felszedi-e. Most ha egy kutya nyugodtan odapisilhet, akkor egy kisgyerek miért nem??
2016. aug. 24. 09:40
 23/46 anonim ***** válasza:
75%
a játszótéren nem, de a közelében (pl az út/járda túloldalán) igen.
2016. aug. 24. 09:48
 24/46 anonim ***** válasza:
49%

Természetesen,a kerítésen kívül,nem premier plánban.A kora miatt a nagynál ez már nem aktuális,a kicsinél még nem aktuális.Hogyan,hol máshol oldhatnánk meg?

Hadd jegyezzem meg én is,a nyilvános vécés játszótéren csak Magyarországon csodálkoznak,máshol megszokott.Évekig külföldön éltünk,ott szépen,rendezetten tartották.Nem rongáltak,loptak,mert ez is csak itt szokás.

2016. aug. 24. 10:01
 25/46 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, én is külföldön élek, elég nyugaton, de itt sehol nincs nyilvános vécé a játszótéren. Ahol mégis van, mert mondjuk egy parkban van, ott meg legalább olyan koszos, ha nem koszosabb, mint Magyarországon.

Amúgy amíg kicsik voltak, addig pisiltek ők is a játszón, ahogy minden más gyerek is ott.

2016. aug. 24. 11:54
 26/46 anonim ***** válasza:
58%

játszótéren nem! rosszul vagyok azoktól akik bent pisiltetik a gyereküket! láttam már olyat, hogy a nagyi a homokozóba pisiltette a gyereket, majd kilapátolta a nedves homokot. gusztustalan és utána ott játszik az én gyerekem. vagy nálunk pl. a fára felmásznak a gyerekek, enyém is, a másik meg ott kakál?!?

nálunk sincs wc a környéken, de kimegyünk, kerítésen kívül intézi el ha nagyon kell, eszembe nem jutna kerítésen belül...

2016. aug. 24. 13:20
 27/46 anonim ***** válasza:

25!

Nemírtam hogy a játszótéren van, az egyik hozzaszolo nyilvános WC posztjára reagáltam.

2016. aug. 24. 14:15
 28/46 anonim ***** válasza:
"Hadd jegyezzem meg én is,a nyilvános vécés játszótéren csak Magyarországon csodálkoznak,máshol megszokott" - erre reagáltam.
2016. aug. 24. 14:45
 29/46 A kérdező kommentje:
akkor tovább megyek. mi van akkor, ha problémával küzd valaki? mármint hogy nem tudja visszatartani hazaútig - felnőtt....nagymama stb..az hogy oldja meg ha nincs nyilvános wc? szerintetek gáz ha ilyenkor a bokorba pisil? nem minden egyes alkalommal. időnként és úgy hogy más ne nagyon lássa...de adódhat úgy hogy valaki észreveszi, mint hogy én is láttam már meg pisilni itt ott embereket - habár nyilván ők sem úgy tervezték.
2016. aug. 24. 15:49
 30/46 anonim ***** válasza:

jujj, azért megnézném a mamát, ahogy begugol a bokor alá :o :D

valljuk be, azért a pasiknak ilyenkor ezerszer könnyeb.

felnőtt emberként azt gondolom, képes vagyok visszatartani, amíg kerítek egy alkalmas helyet.

de mi kb 5 percre lakunk a jétszótól, szóval nincs ilyen gond. ha pedig olyan helyre mennénk, van célszerszám, hogy megoldjam: [link]

2016. aug. 24. 15:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!