Szokott a gyereketek a játszótéren fához/bokorban pisilni?
Na nálunk megcsinálták a nyilvános wct, 2 hónap alatt undorító lett.
Hiába takarítják êjjel a suhancok tönkreteszik, volt hogy a wct lerugták. Graffitik mindenhol. Az önkormányzat felévig bírta és bezárták.
Természetesen,a kerítésen kívül,nem premier plánban.A kora miatt a nagynál ez már nem aktuális,a kicsinél még nem aktuális.Hogyan,hol máshol oldhatnánk meg?
Hadd jegyezzem meg én is,a nyilvános vécés játszótéren csak Magyarországon csodálkoznak,máshol megszokott.Évekig külföldön éltünk,ott szépen,rendezetten tartották.Nem rongáltak,loptak,mert ez is csak itt szokás.
Hát nem tudom, én is külföldön élek, elég nyugaton, de itt sehol nincs nyilvános vécé a játszótéren. Ahol mégis van, mert mondjuk egy parkban van, ott meg legalább olyan koszos, ha nem koszosabb, mint Magyarországon.
Amúgy amíg kicsik voltak, addig pisiltek ők is a játszón, ahogy minden más gyerek is ott.
játszótéren nem! rosszul vagyok azoktól akik bent pisiltetik a gyereküket! láttam már olyat, hogy a nagyi a homokozóba pisiltette a gyereket, majd kilapátolta a nedves homokot. gusztustalan és utána ott játszik az én gyerekem. vagy nálunk pl. a fára felmásznak a gyerekek, enyém is, a másik meg ott kakál?!?
nálunk sincs wc a környéken, de kimegyünk, kerítésen kívül intézi el ha nagyon kell, eszembe nem jutna kerítésen belül...
25!
Nemírtam hogy a játszótéren van, az egyik hozzaszolo nyilvános WC posztjára reagáltam.
jujj, azért megnézném a mamát, ahogy begugol a bokor alá :o :D
valljuk be, azért a pasiknak ilyenkor ezerszer könnyeb.
felnőtt emberként azt gondolom, képes vagyok visszatartani, amíg kerítek egy alkalmas helyet.
de mi kb 5 percre lakunk a jétszótól, szóval nincs ilyen gond. ha pedig olyan helyre mennénk, van célszerszám, hogy megoldjam: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!