Szokott a gyereketek a játszótéren fához/bokorban pisilni?
Figyelt kérdés
Vagy hogy lehet ezt intézni, ott ahol nyilvános wc a közelben nincs??2016. aug. 24. 08:18
31/46 anonim válasza:
Amikor még kicsi volt és nem tudta sokáig tartani, akkor kiszaladtunk a játszóról pisilni egyszer-kétszer. Bent soha. De ez abban az időben volt, amikor elhagyta a pelust. Nálunk a játszók mellett füves vagy parkos rész van, kutyasétáltató jellegű. Ritkán volt ilyen tényleg, mindig pisil indulás előtt.
32/46 anonim válasza:
Ha nem képes visszatartani, használjon intim betétet, vagy csak a közeli játszótérre járjon. Baxus, ne játsszon már hajléktalant az ember!
33/46 anonim válasza:
Most olvastam a kommentedet, szerintem gáz. Én is elmegyek pisilni indulás előtt, nem csak a gyerek. Ha nagyon kell, bemegyek valami bisztróba, benzinkúthoz, haza, akármi. Nem létezik, hogy nincs valami a közelben, időben el kell indulni. Sosem pisilnék a játszó mellé.
34/46 A kérdező kommentje:
a legközelebbi játszótér tőlünk 20 perc séta kb. és sajnos nem mindig tudja felmérni, mikor kell elindulnia haza. ezért volt már rá precedens hogy ott kellett megoldania. Szerintem is gáz egyébként, de mégis mit tehetne...egyébként nem idős nagymamáról van szó, csak szült 4 gyermeket és már nem úgy működnek az izmok ahogy...felajánlottam hogy veszek neki tenát ide haza de egyenlőre sértődés van belőle.
2016. aug. 24. 16:12
35/46 A kérdező kommentje:
ja és az egész kérdés abból adódik, hogy engem alapvetően ez nem zavarna ha úgy csinálná hogy más ne lássa, de el fogadom, hogy mások által meg az a norma hogy bokorba nem pisilünk...csak ugye ott van vele a gyerek, aki meg látja, ezt tanulja meg, hogy így normális, és milyen jogon mondjam akkor én neki a játszón, hogy ő meg nem pisilhet a bokorba??
2016. aug. 24. 16:14
36/46 anonim válasza:
Épeszű felnőtt embernek ne haragudj, de eszébe se jutna hogy a bokorban végezze el a dolgát
37/46 anonim válasza:
Akkor el kéne fogadnia a betétet, vagy derítse fel a környéket, hova lehet beszaladni.
38/46 anonim válasza:
mamának lehet, hogy orvosi segítséget kellene kérnie, hogyha az első ingertől 20 percig nem tudja visszatartani.
39/46 A kérdező kommentje:
szed rá gyógyszert, valami izomerősítőt, ennyire használ...ép eszű, csak nincs a közelbe se kocsma se étterem se semmi. ha lenne, akkor ott végezné a dolgát.
2016. aug. 24. 18:55
40/46 anonim válasza:
Egyértelműen nem épeszű, mert ha tudja, hogy nincs lehetőség a közelben a mosdó használatra, akkor használna betétet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!