Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szokott a gyereketek a játszót...

Szokott a gyereketek a játszótéren fához/bokorban pisilni?

Figyelt kérdés
Vagy hogy lehet ezt intézni, ott ahol nyilvános wc a közelben nincs??
2016. aug. 24. 08:18
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
73%

Nyilvános WC a játszótéren jó nagy baromság, ha kicsit jobban belegondolsz. Ki tartaná rendben?

Gondolom az aki az autópálya illemhelyiségeit meg úgy általában a nyilvános mosdókat.

2016. aug. 24. 09:00
 12/46 anonim ***** válasza:
90%
Alapvetően három játszótérre járunk, kettőnél van nyilvános vécé (fizetős, de most az nem tétel), a harmadiknál meg van egy kávézó a téren, és én úgyis mindig szomjas vagyok, szóval kérek valamit és ott elmegyünk vécére (én is, ezért a többesszám). Ha valakinek hasznos, akkor a vécés helyek: Szt. István park és a Margitsziget, a téri kávézós meg a Szabadság tér.
2016. aug. 24. 09:06
 13/46 anonim ***** válasza:
74%
:-). És ti (bocsánat, mi) neveljük a jövő generációját úgy, hogy a mai szülők fejében a rendben tartott nyilvános wc valami valóságtól elrugaszkodott science fiction, akiben felvetődik, az meg egy idióta, akinek jól neki kell/lehet menni névtelenül az interneten... :-D
2016. aug. 24. 09:07
 14/46 anonim ***** válasza:
26%
Tehát ennyire egyszerű lenne szerintetek egy nyilvános wct beállítani minden játszótérre. Akkor pontosan milyen magyarázatot tudtok adni rá, hogy mégsincs Így?
2016. aug. 24. 09:08
 15/46 A kérdező kommentje:
közmunkások pl rendben tarthatnák...és nem a 8 kerről beszélek, kertváros, kulturált lakó közösség. de nem is ez a lényeg, nem akarok arról vitát nyitni kellene e hogy legyen vagy ne, hanem hogy mit tehetek ha a lányomnak pisilnie kell a játszótéren 3 perces határidővel? :)
2016. aug. 24. 09:10
 16/46 anonim ***** válasza:
83%

13!

Külföldön élek, itt a nyilvános WC valóban rendben van tartva. Kimegy a vendég, a wcs azonnal törli le az ülőket a fertotlenitovel, leobliti a wct újra, illatositot fúj. Na Magyarországon még nem sikerült tiszta nyilvános wcvel találkozom soha.

2016. aug. 24. 09:10
 17/46 A kérdező kommentje:
16: van egy pár egyébként ami nagyon tiszta és kultúrált.
2016. aug. 24. 09:11
 18/46 anonim ***** válasza:
95%
És ha már itt tartunk, én simán fizetnék magamnak és a fiamnak is egy tiszta wc-ért. Szülés után szerintem nem én vagyok az egyetlen, akinek nem olyan könnyű már tartani hazáig, mint azelőtt...
2016. aug. 24. 09:15
 19/46 anonim ***** válasza:
18%
Érdekes, még egybe se sikerült belefutnom. Na mindegy. Ez esetben hajrá, írjatok petíciót a polgármesternek, hogy legyen nyilvános WC minden játszótéren.
2016. aug. 24. 09:15
 20/46 anonim ***** válasza:
89%

14.

Számos dolog nincs itthon, ami máshol evidencia és működik. Szerinted vajon miért? Biztos ők a hülyék. Eleve már attól, hogy megfordul a fejükben, h lehetne és aztán lesz is és aztán innen meg bizonygathatod, h milyen hülyék már :)))

2016. aug. 24. 09:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!