Anyukák, ovis korú gyereketek mit ebédel ma?
Figyelt kérdés
2016. júl. 27. 10:58
1/21 anonim válasza:
A mai ebéd: almaleves, chilis bab rizzsel
A gyerekeknek csinálok külön nem erőset (csak a bab, kukorica, darált hús, paradicsom a közös)
2/21 anonim válasza:
Ma krumplifőzelék és borsóleves a menü. :) Esetleg a főzelékbe virsli vagy parizer.
4/21 anonim válasza:
gyümölcsleves, rizibizi és rántott cukkini lesz ma az ebéd.
6/21 anonim válasza:
Gombóc leves, kelkáposzta főzelék, fasírozott.
7/21 anonim válasza:
Libamáj, bergamottban pácolva, brióssal
Tejszínes szarvasgombaleves
Homár, rebarbarával, mandulakrémmel és boudin noirral
Desszert: Mille-feuille
8/21 anonim válasza:
Gyümölcsleves.
Csirkedarabkákat főztem fehér szószban (grillcsirke lefejtett maradványa), spagettivel, sajttal.
9/21 A kérdező kommentje:
Oh, kicsit elszégyelltem magam, mert már második napja csak egy fogás van, de holnap majd csinálok valami levest. Annyira nem volt kedvem a napokban...
Ma csak makaróni lesz lecsós virslivel.
2016. júl. 27. 12:03
10/21 anonim válasza:
Mustáros-tejfölös csirkecomb tésztával. Én nagyon ritkán főzök levest és főfogást is. Ha leves van akkor azt sok zöldséggel, hússal és tésztával csinálom, tehát már önmagában is nagyon laktató és ehhez szoktam sütit sütni, palacsintát-pogácsát csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!