Ovis/bölcsis gyereketek menni fog nyáron is? Ha nem hogy oldjátok meg?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 14:23
1/4 anonim válasza:
Ki köll vinni a nagymamához nyárra, és jó ha viszel egy 24 órás ügyeletes ideggyógyászt is vele...
2/4 anonim válasza:
Idén szerencsés vagyok, mert a 2 év alatt összegyűlt szabiakt nyáron kapom meg. De jövőre már problémásabb lesz. De akkor majd 2-3 hétig én leszek vele itthon szabin, a többit a mamák között beosszuk.
3/4 anonim válasza:
2. vagyok. Nyáron is megy, csak a takarítási szünetben oldom meg. Nem tudom, te mire gondolsz, hogy egész nyáron vagy csak arra az 1 hónapra amikor zárva vannak az ovik/bölcsik?
4/4 anonim válasza:
Szia!
Szerencsére az ovi akkor van zárva,amikor a bölcsi,így egyszerre lesznek itthon a gyerekeim,1-1 hetet én és apa leszünk szabin,3 hetet a nagyszülőknél lesznek.
A többi héten menni fognak sajnos:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!