Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, ovis korú gyereketek...

Anyukák, ovis korú gyereketek mit ebédel ma?

Figyelt kérdés
2016. júl. 27. 10:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az esetek 95%-ban van leves is meg második is, de ez nem a gyerekek miatt alakult így, én kívánom nagyon a leveseket, és persze emiatt már a gyerekek is ebbe nőttek bele, reklamálnak is, hogy "csak második van?", ha néha nincs leves. :)

Amúgy megpróbálom úgy csinálni, hogy naponta egy valamit főzök, vagy levest, vagy másodikat, és akkor eltolva van mindig és nem pont ugyanaz, meg a főzés sem annyira megerőltető.

Nekem ételallergiásak a gyerekeim és most én is diétázom cukorral, így elmenni, vagy rendelni nálunk nem opció sajnos, pedig néha nekem is jól esne, de mondhatni, hogy már megszoktam.

Mindig irigykedem picit, amikor olvasom a "tejfölös-sajtos" recepteket, meg egyebet, és őszintén szólva nehezen tudom elképzelni, hogy hogy nincs ötlete valakinek, amikor BÁRMILYEN alapanyagot felhasználhat.

De biztos egy idő után a megszokás nálam is hozna ilyet.

2016. júl. 27. 12:51
 12/21 anonim ***** válasza:
68%
Gyümölcsleves, resztelt csirkemáj krumplipürével, uborkával.
2016. júl. 27. 13:33
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem arról volt szó, hogy nincs ötletem. Az enyémek is levesesek, én is. Csak a napokban kedvem nem volt, meg időm sem nagyon. Kíváncsi voltam, másoknál mi a helyzet fogások ügyében.
2016. júl. 27. 13:49
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Kerdező van hogy én is 2 napra főzök nincs ebben semmi rossz. A többi étkezés változatos pl uzsi reggeli vacsora. Meg is eszi a 2 éves fiam nem reklamál de van amit simán 3 napig is enne mert szeretni..
2016. júl. 27. 13:58
 15/21 anonim ***** válasza:

Paradicsomleves, turo gomboc

Amugy ritkan van nalunk is ket fogasos ebed. Azert is, mert egyszerre sosem eszik meg ket fogast a fiam.

Ha igy van mint ma, akkor alvas elott eszi a levest, aztan mikor felkelt eszi a 2.-at.:-)

Amugy leves melle mindig csak ilyen lightosabb a masodik fogas nálunk. Olyan ritkan van h leves utan meg egy onmagaban is tomeny foetel kovetkezne.

2016. júl. 27. 15:13
 16/21 anonim ***** válasza:

Oviban evett ma.

Ne érezd magad rosszul, én is 2 Naponta főzök és ritkán van leves is, mert akkor a második nem fogy. Vagy tartalmasabb leves van, hússal, vagy csak második fogás. Ha a lánykám mégis enne levest, csinálok sajtlevest/paradicsom levest /borsó levest. Ezek gyorsak, de csak lé, ezek után megy a főfogás us.

2016. júl. 27. 19:39
 17/21 anonim ***** válasza:
A mai menü: meggyleves, halrudacskák kukoricás rizzsel és tejszínes mártással. Nálunk mindig van leves. Kétnaponta főzök.
2016. júl. 27. 22:42
 18/21 anonim ***** válasza:
9%
Nem főzök még, van egy két hós hasfájós, meg egy 4 éves. Anyósom 2 féle levest, 3-4féle másodikat,3 féle sütit küld hétvégente. Hétköznap rendelünk v kisütök vmit.
2016. júl. 31. 12:24
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Gondoltam h lepontoznak az önsanyargató anyukák, élveztem is amikor leírhattam! 😂
2016. aug. 1. 06:47
 20/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nem azért pontoztak le téged, mert valaki is irigyelne téged, egyszerűen csak nem a kérdésre válaszoltál. Ha leírod, hogy MIT ebédelt a gyerek, és nemcsak azt írod, hogy honnan való az étel, akkor nem ezt kapod. Én az év nagy részében rendelem az ebédet, max heti 2-3x főzök, minden vasárnap a szüleimnél eszünk, de teljesen mindegy honnan való az étel, attól még tudom a nevét, és a kérdésre értelmesen válaszolok, mint ahogy tették a többiek is eddig.

Kérdésre a válaszom: paradicsomlevest, paprikás krumplit galuskával, virslivel. Tegnapról maradt egy kis rizsfelfújt, az jó lesz desszertnek.

2016. aug. 1. 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!