Középsőcsoportos ovis gyereketek megeszi az oviban az ebédet?
Figyelt kérdés
az ovónők az mondják mindenből eszik egy picit, de alvás után jövünk haza, már nagyon éhes is egyből.2012. szept. 11. 21:39
1/7 anonim válasza:
Szia, az enyém kiscsoportban és most középsőben is megeszi az ebédet (csak a számára nagyon extrémen nem kívánatos ételt hagyja ott, (pl.karalábéfőzelék). Én ebéd után hozom haza, nem alszik ott, de legtöbbször még így is eszik az itthoni ebédből is.
2/7 anonim válasza:
Nálunk az óvónők akkor is azt mondják, hogy jól evett a gyerek, ha csak éppen megkóstolta és többet nem is evett belőle. Nekem is középsős a fiam, nála talán rosszabbul evő gyerek nincs, csak pár fajta főtt ételt eszik, ez így van az oviban is, ami éppen a fogára való, abból repetát is kér, de ez nagy ritka. Egyébként otthon is ebédel, mert sokszor az ovis ebéd a nullával egyenlő.
3/7 anonim válasza:
ahogy a 2. írja. ha ízlik neki megeszi, ha nem, akkor nem. durván válogatós, kb 5 féle kaját eszik meg, holnap jó nap lesz, kakaóscsiga lesz az ebéd :)
4/7 anonim válasza:
Nekem a középső ilyen 5-féle kaját eszik meg-es! Bezzeg a fiam! Ő olyan, mint az apja! Ha ízlik neki, még repeta után is kér, otthon meg megeszi a nővéréét!
Egyébként nagyon függ a szakácstól! A mostani ételek sokkal finomabbak, mint 1 éve.
42/F
5/7 anonim válasza:
A legtöbb ételt megeszi, sőt, általában kér még (és kap is). Az uzsonnát is az utolsó morzsáig megeszi. Ettől függetlenül ahogy hazaérünk, rögtön enne :) Pedig távolról sem dagi gyerek, csak hát rohan egész nap, egy percig nem ül meg a fenekén.
6/7 anonim válasza:
Középsős lányom megeszi, az óvónő is ezt mondja, én már kérdeztem tőle úgy is, hogy otthon ahogy hazaérünk éhes, esetleg nem eszik itt benn? De mondta, hogy dehogynem eszik ő. Ennek ellenére otthon is eszik. Én is ahányszor láttam (mondjuk uzsonnázni láttam csak), mindig evett rendesen. 4,5 éves kislány anyukája.
7/7 anonim válasza:
Mi is úgy vagyunk, mint az utolsó két válaszoló. Megeeszi az ebédet, általában repetázik, alvás után 3-fél 4 körül uzsiznak, 4-kor megyek érte és meg van halva éhen. Vékony, magas lány, csak rengeteget mozog és ehhez szükséges az energia :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!